MENÜ

Derbi öncesi kötü sonuç!

Abone Ol Google News

Eksiklerle boğuşan iki takım Kadıköy’de adeta kar havasında maça başladı. Ersun Yanal yeni oyun beyni Zajc ile maça başladı. Avrupa hayallerini devam ettiren Aykut hoca ise kendinden emindi. 2’de Moses ile gelişen atakta Slimani’den önce Serkan uçtu topu çeldi. 11’de Zajc falsolu vurdu, Serkan topu çeldi, pozisyonun devamında Slimani’nin boşa yaptığı rövoşata Kadıköy’ü güldürdü! 23’de Zuta, Jailson’a yaptığı engelleme sonucu VAR penaltıyı vermedi.

Haberin Devamı

Jahovic’in atılmasından sonra 10 kişi kalan Konya 36’da ani atakla golü buldu, çalımlarla topu filelere yollayan isim ise Fofana’ydı: 0-1. 43’de Dirar’ın ceza alanına doldurduğu topa Zajc vuramadı. 45+1’de yine Dirar’ın ortasında Jailson’un plasesi eşitliği getirip devreyi bitirdi: 1-1. 48 ve 50’de Zajc ve Moses kaleyi tutturamadı. 56’da Zajc’in kafayla kaleye aşırttığı topa Filipoviç engel oldu. 70’te Ayew’in yakın mesafeden kafa şutunda Serkan’ın müthiş refleksi göze çarptı. 85’te Alper’in golü VAR’a takıldı.

Serkan'ın refleksleri

Maç bu sonuçla bitti. 65. dakikadan sonra kapanan Konya defansına kaleci Serkan’ın müthiş refleksleri ve VAR’da eklenince 10 kişi rakibini yenemeyen Fenerbahçe haftayı tek puanla geçti, Beşiktaş maçı öncesi morallenemedi. Kocaman’ın öğrencileri ise zor deplasmandan eksik de kalsalar istediklerini aldılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ