MENÜ

Derbi eksik oynanacak!

Abone Ol Google News

Ersun Yanal önümüzdeki hafta derbiyi düşünerek Eryaman’da sahaya değişik bir onbir ile çıktı. Taraftarıyla bir bütün olan Ankaragücü her takım için zor deplasman.

Haberin Devamı

İlk atak Fenerbahçe’den geldi. 1’de Moses’ın ortasında Soldado’dan önce Kulusiç kademedeydi. 10’da Ekici ile başlayan atakta topla buluşan Hasan Ali’nin çapraz pasına pozisyonun mimarı Ekici sert vurdu, kaleci Altay’ın refleksi müthişti. 17’de Ekici’nin frikiğinde Altay iyi uçtu, topu köşeden çıkardı. Bir dakika sonra Soldado’nun şutunda Altay çizgi üstünden golü çıkardı. 24’te Moses kale önünde kötü vurdu, net pozisyonu harcadı. 42’de Ankaragücü savunma arkasına sarktı, İsla’nın engelleyemediği topu Boyd ağlara gönderdi: 1-0. Devre bu sonuçla bitti.

Altay devleşti

46’da Moses kaleyi yokladı, kötü vurdu golü kaçırdı. Hemen sonrasında kaçıran futbolcu Pinto’ydu. 62’de Topal’ın kafa şutu heyecan yarattı. 65’te Soldado Altay’a topu kaptırdı. 67’de Hasan Ali kendi başlattığı pozisyonda Soldado ile verkaç yaptı, vuruşunda çaprazdan topu ağlara bıraktı: 1-1. 77’de Ekici denedi olmadı. 84’te İlhan’dan önce Harun kontratağı bitirdi. 90’da Canteros ve Ekici saha içinde kapışınca, ikisi de atıldı. Son dakikalar gole yaktın bir futbolla geçti, ancak maç 1-1 bitti. Ankaragücü iyi mücadele etti, rakibinin zaafı olan arka bölgeye toplarda pozisyon aradı. Derbi öncesi Fenerbahçe atak futbolunu gösterdi, çok kaçırdı, atamayınca; 2 puan ve kırmızı kartla Ekici’yi kaybetti. Hafta sonu artık derbide iki takım da eksik..

Haberin Devamı
YORUM YAZ