MENÜ

Avrupa'ya farklı Fenerbahçe

Abone Ol Google News

Sıkıntılı Fenerbahçe’nin UEFA son 32. Turu’ndaki rakibi Zenit’ti. İlk maçta iyi bir sonuçla Saint Petersburg’a gitmeyi amaç edinerek sahadaydı. Ersun Yanal kaleyi Harun’a, forveti Slimani’ye teslim etti. Belki de bu kadro yeni versiyon Fenerbahçe kadrosuydu. Maçın 4. dakikasında Jailson Rus kalesine şutladı, kademede Ivanovic vardı. 8’de Moses sağdan ceza alanına ortaladı, yakın direkte Elif isabetsiz vurdu. 14’te Hasan Ali’nin şutunda top Lunev’in kontrolündeydi.

Haberin Devamı

İşler tersine döndü

18’de Slimani’nin pasıyla topla buluşan Moses’in şutu heyecan yarattı. 1 dakika sonra Isla defansı geçemedi, pozisyon devamında Slimani ceza alanından çektiği şut hem tabelayı hemde gol şanssızlığını tersine döndürdü: 1-0. 24’te Elif, Lunev’i geçemedi. 44’te Isla, Driussi’yi düşürdü, verilen penaltıyı Mak kullandı, Harun uçtu çeldi topu kazandı ve devreyi bitirdi. 47’de Moses ile başlayan atakta kale önünde Slimani kaçırdı. 57’de Isla ile başlayan atakta Elif’in uzaktan şutu Lunev’de kaldı. 60’da Rus kalesine Valbuena denedi, olmadı.

Haberin Devamı

Taraftarı memnun etti

77’de Hasan Ali’nin şutu üstten auta gitti. Maçın son bölümlerinde özellikle Sadık ve Jailson ile Moses’in performansı müthişti. Karşılaşma bu sonuçla bitti. Fenerbahçe Zenit’e 1 gollü avantajla gidecek ancak daha önemlisi oynanan futbol taraftarı memnun etti. Konyaspor maçı değişik olacak.

YORUM YAZ