MENÜ

1-0 güzel sonuç!

Abone Ol Google News

Yıllardır kura çekimlerinde bir türlü şansı olmayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde bu sefer de Avrupa devi Benfica’ya konuk oldu. Rakip güçlü, yeni ve ses getirebilecek bir kadroyla sahaya çıktı. Yeni teknik direktör Cocu, geçen sezonki kadroya ilave olarak Eljif’i orta alana, Alper’i ise forvette maça başlattı. Benfica baskıyla başladı. Henüz ilk dakikada Salvio’nun başlattığı atakta Ferreyra’dan önce Neustadter golü önledi. İleriye tek toplarla, ritm yakalayan Fenerbahçe 8. dakikaya girildiğinde oyun olarak kendini göstermeye başladı.

Haberin Devamı

Cervi’nin basit golü!

23’te Salvio ve Fejsa’nın şutlarında Skrtel ustalığını gösterdi. 24’te Fenerbahçe’nin rakip kaleye ilk şutu geldi. Mehmet ile başlayan atakta Giuliano’nun vuruşunda Vlachodimos topu bloke etti. 32’de Cervi’nin uzaktan şutunu Volkan çeldi. Skrtel, dönen topun Ferreyra ile buluşmasına izin vermedi. 44’te Ferreyra’nın şutunu kaptan bloke ederek devreyi bitirdi. Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki futbolu beğenildi. 51’de Salvio’nun şutu yürekleri ağıza getirdi ama Volkan kaleciliğini konuşturdu. 65’te Dirar’ın ortasında Alper’den önce Dias müdahale etti. 69’da Cervi’nin attığı basit gol, o ana kadar Fenerbahçe’nin sahadaki ümit veren mücadelesine yakışmadı: 1-0.

Haberin Devamı

Skrtel’in müthiş futbolu

84 ve 85’te Castillo’nun köşeleri yoklayan şutları vardı ama kalede de Volkan vardı! 90+2’de Barış’ın uzaktan şutu şıktı. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe zaman zaman iyi mücadele etti ancak, topu kaybettiğinde geriye yavaş dönülmesi sıkıntıya neden oldu. Skrtel müthiş oynadı, rövanşta bir farklı yenilgiden dolayı Kadıköy’de her sonuca açık bir maç bizleri bekliyor.

YORUM YAZ