MENÜ

Peki Pereira ne düşünüyor?

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın üzerindeki baskı, büyüyerek artıyor. Galatasaray derbisinden sonra bir büyük final maçı daha geldi, çattı. Kaybederse ne olur, kazanırsa ne olur? Herkes buna kilitlendi. Peki Pereira ne düşünüyor! Ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray’ın puan tablosunda üstünde olmasına rağmen bu 3’lünün içinde en çok eleştirilen hoca O. Sezon başında yönetim tarafından sımsıkı kucaklandı ve şimdi oradan çıt çıkmıyor; ne savunan ne ‘Arkasındayız’ diyen birileri var.

Haberin Devamı

Karakterli adam

Ancak kaybetseler de Fatih Terim’i ve görevi bırakana kadar Sergen Yalçın’ı yönetimleri hep savundu/savunuyor. Pereira ise an itibarıyla yalnız adam ve medyanın en iyi reyting malzemesi. Bu şartlara rağmen bir kez bile -ona tavır alanlar dahil- ne bir oyuncusunu ne de takımını basının önüne atmayacak kadar da karakterli bir adam. Düşünün; en büyük yıldızı golü attıktan sonraki sevinci sırasında, ona feyk atıyor. Rize maçında 4 atan takımın hocası olarak maç sonunda yüzünde gülücükler açmıyor.

Sadece süreç uzar

Haberin Devamı

Artık ‘gereksiz stres’ tavan yapmış ve bu psikolojiyle bir yandan derbiye odaklanmaya çalışırken, bir yandan geleceğiyle ilgili karar aşamasında. Oluşan atmosferden, kararlarına karışılmasından da rahatsız. Kişiliği itibarıyla kimseye açılamıyor belki; kendi içinde savaşıyor ve bu da onu mutsuz bir adam yapıyor. Aslında iki taraf da ayrılmak istiyor ama ayrılamıyor! Olası bir derbi zaferi, sadece süreci uzatacak. Çünkü Pereira’nın da sonu ne yazık ki, Phillip Cocu, Ersun Yanal, Erol Bulut ve 10 maçın 1’ini kaybedip güvenilmeyen Emre Belözoğlu gibi olacak. Peki tamam da fatura kime çıkacak?

YORUM YAZ