MENÜ

Kuralları koyan adam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

FANATİK olarak üyesi olduğumuz ESM’le birlikte Lionel Messi’ye bir kez daha ödülünü vermenin gururunu yaşadık. Dördüncü kez ödülün sahibi olan Messi ile röportaj yapmak her organizasyonda daha zorlaştığına bir kez daha şahit olduk. Dışarıda yüzlerce Messi hayranı, bizim bulunduğumuz alanın dışındaki onlarca gazeteci, organizasyondaki yerini almıştı.

Messi’ye takım kaptanları Busquest ile İniesta’nın yanı sıra yakın arkadaşı ve geçen sezon bu ödülü kazanan Luis Suarez de ona eşlik etti. Hatta Uruguaylı yıldız, ödülü Messi’ye takdim etti. Messi’nin yanında eşinin yanı sıra büyük oğlu Thiago da vardı. Messi’nin tarafı birebir fotoğraf konusunda negatif olduğu için ona 2013’teki ödülü sonrasında hazırladığımız birinci sayfayı aracına binerken verdik. Soruları sorduktan sonra ise toplu fotoğrafta yanındaydık.

Bu bizim için alışık bir durum olmasa da karşımızda dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğu için kuralları da o koymuş oldu. Belki de ödülü Ronaldo ile birlikte en çok kazananlardan biri olmak, bunun doğal bir sonucu olsa gerek. O yüzden gazeteci olarak sanırım bu sezon iki efsanenin dışında birinin Altın Ayakkabı’yı kazanması için dua etmek en iyisi (!) Futbolsever olarak ise düşüncemiz elbette hep onları bu vitrinde görmek...

Hayalimiz ise Tanju Çolak’tan sonra bir gün başka bir Türk futbolcunun bu seviyelere gelmesi.


YORUM YAZ