MENÜ

Doğru tercihler zaferi getirir

Abone Ol Google News

Herkesin bildiği gibi Süper Lig'de kağıt üzerinde en iyi kadro Fenerbahçe'de. Ancak Sarı- Lacivertliler'in şampiyonluktan başka bir şey düşünmediği sezonda rakiplerine göre eksileri; hep favori olmaları, yepyeni bir oyuncu grubuna ve teknik adama sahip olmaları. Her zaman kazanmak zorunda olan Erol Bulut, bir yandan üst düzey oyuncu grubu içinde formayı adaletli dağıtmaya çalışırken, bir yandan takım kimyasını oturtmaya uğraşıyor. Ancak Bulut'un, özellikle Denizlispor maçı öncesi 4-3 kaybettiği Beşiktaş derbisinden gerekli dersleri çıkarması, yan top organizasyonları dışında hücum planları üretmesi gerek.

Haberin Devamı

Gustavo'suz ilk lig maçı

Bulut, formdayken Serdar Aziz ve Mert Hakan'dan vazgeçmemeliydi. Caner Erkin'i yorgun diye düşünüp, ilk 11'de Novak ısrarı zamansızdı. Hele ki derbide 2-1 yenik olduğu sırada Perotti sakatlanınca, üst üste iki sol beki aynı kanada koymamalıydı. Erol hoca mutlaka Denizli'ye karşı, yanlışlarını doğruya çevirerek sahaya çıkmalı. Jose Sosa çok kaliteli ama savunmada katkısı çok düşük. Denizli, rakibinin bu sezon ilk kez ligde 'kadroda alternatifi olmayan' tek ismi Luiz Gustavo'suz sahaya çıkacak olmasından maksimum yararlanacaktır.

Haberin Devamı

Denizli savaşacaktır...

Kenan Atik önderliğinde Başakşehir deplasmanında 3-0 geriden gelip maçı 3-3 bitirmek, Horozlar için ekstra bir motivasyon oldu. Bu sezon iki yenilgisini de iç sahada alan Sarı- Lacivertliler, deplasmanda (5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik) hiç kaybetmedi. Denizli karşısında yapmaları gereken, golü erken bulup, oyunun kontrolünü mümkün olduğunca kaybetmeden maçı tamamlamak olmalı. Çünkü Denizli geçen hafta herkese, son düdük çalana kadar savaşacağını net şekilde gösterdi.

YORUM YAZ