MENÜ

Timsah gözünü açtı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Daha geçen hafta sezonun flaş takımı Göztepe karşısında 3-1’lik sansasyonel bir galibiyet alan Kasımpaşa, Bursa maçına da aynı iştahla başladı, ilk yarıda 2 farkı yakaladı. Kemal Özdeş’in ekibi, 10. dakikada Eduok ile rakibine ilk şoku yaşattı: 1-0. Bursaspor’un umut veren ilk atağını 45+2’de geliştirdiği maçta, Kasımpaşa’nın gol olup yağmasını kaleci Harun önledi. Ev sahibinin ikinci golü de 38. dakikada geldi...

Edouk sağdan hareketlenen Popov’u gördü. Popov’un ceza sahası yayına çıkardığı topu Mensah Bursaspor ‘90’ına gönderdi: 2-0 Paul Le Guen, Batalla- Agu ikilisinin uyumsuzluğunu gidermek için ikinci yarıya Jorquera ile başladı. Bu değişiklik Bursaspor’a itici güç olurken, Yeşil-Beyazlı forvetler gol aramaya başladı. 50’de Pavelka’nın vuruşunda Harun yine işbaşındaydı. 57’de günün iyilerinden Trezeguet, kaptırdığı topu kovalarken Badu’nun bileğine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı gördü. Rakibin 10 kişi kalması ile birlikte Le Guen, 2 değişiklik daha yapıp, kapanan Kasımpaşa savunmasını açmayı planladı. Rakibin doldur-boşalt futbolunu savunmaya yaslanarak durdurmayı planlayan Kemal Ödeş ise kadroyu korumayı tercih etti.

Kembo zoru başardı!

75’te Batalla’nın pasında topu boş kale yerine dışarıya atan Kembo, saç-baş yoldurdu. 78’de Murillo’nun ani atağında kaleci Harun topu çeldi, ikinci pozisyonda Ertuğrul tehlikeyi uzaklaştırdı. 87’de Aziz Behiç’in köşeye giden sert şutunda kaleci Ramazan gole izin vermedi. 89’da Batalla’nın pasında Kembo ortaladı, Ertuğrul topu ağlara yolladı: 2-1. 90+3’te Delarge’ın savunmanın arkasına yolladığı topa ayak koyan Aziz Behiç, Bursa’ya hayat veren golü attı: 2-2.

YORUM YAZ