MENÜ

Ne Dadaş ne Alanya

Abone Ol Google News

Sahasında galibiyet yüzü görmeyen Erzurumspor, zirve mücadelesi veren Alanyaspor’u ilk yarıda Emrah Başsan’ın golü ile sarstı, yıkamadı. Bakasetas ikinci yarıda eşitliği sağlarken, Dadaş’ın evinde kazanamama sayısı 10 maça çıktı.

Haberin Devamı

Son iki galibiyetini Yeni Malatya ve Kasımpaşa deplasmanlarında alan ev sahibi, ateş hattından kurtulmak için çimlere mutlak 3 puan parolası ile çıktı. Mesut Bakkal, ara transferde takıma katılan yenilerle eskileri harmanlayıp, mücadele gücü yüksek bir takım sürdü sahaya... Zorlu hava ve saha şartlarında bu karşılaşmaya hazırlanan ev sahibi, Akdeniz’in güneşli ortamından gelen rakibine ilk yarıda pozisyon vermedi. Süper Lig’in kurdu Aatif’in önderliğinde dün Murat, Cenk ve Emrah sahada basmadık yer bırakmadı. Kanatları ile bu yarıda uçan ev sahibi yine bir kanat organizasyonunda golü buldu. Alanyaspor ise topun sürekli olarak kendilerinde olmasını avantaja çeviremedi. Orta alanda kaptırılan toplar, rakibin kontra zengini olmasını sağladı. Bu durum çare bulumayan Çağdaş Atan’ın kenar yönetimindeki sinirli hali, takıma da yansıyınca sarı kartlar peşpeşe geldi.

Haberin Devamı

Bakkal 3 hamleyle dengeledi

31’de Cenk Ahmet soldan getirdiği topu savunmanın arkasına gönderdi. Topla bulaşan Emrah, sol ayağı ile çapraz pozisyonunda kalecinin kapattığı köşeden ağları havalandırdı: 1-0. İkinci yarıda Salih ve Bakasetas konuk ekibi harekete geçiren isimler oldu. 58’de Aatif’tan kapılan top gole dönüştü. Bakasetas’ın ceza sahası dışından attğı şut skora dengeyi getirdi: 1-1. Bu gol sonrası Alanyaspor atakları artarken, takımını ileriye taşımak isteyen Mesut Bakkal’dan 3 hamle birden geldi, oyun dengelendi. 90’da VAR’ın uyarısı ile Tzavellas’ın sarı kırmızıya döndü.

YORUM YAZ