MENÜ

Ne Balıkesir, ne Bandırma!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Balıkesir ili, İlçesi Bandırma ile TFF 1. Lig’de buluşunca, kıyamet koptu. 10 Kolikler ile 10.5 Kronikler arasındaki tansiyonu yüksek maçta önce rakip takımın aracı taşlandı, ardından Bandırma taraftarının yoğun olarak bulunduğu kapalı tribüne ambulans takviyesi yapıldı. Ev sahibi maça hızlı başladı, ilk tehlikeli atağı geliştiren taraftı. 5’te Costa sağdan penaltı noktasına ortaladı, Özgür’ün kafa vuruşunda top az direği sıyırıp, auta gitti. 25. dakikadan itibaren Balıkesirspor orta alanda kaptığı toplarla, rakip kalede tehlike yarattı. Sakatlandığı 28. dakikaya kadar Balkes’in en tehlikeli silahı olan Dilaver’in yerine giren Mehmet ilk yarının sonlarında rakip defansı bir hayli uğraştırdı.

Costa sarktı ama...

İkinci yarıda evsahibinin rakip kalede yarattığı tehlikelerle başladı. Costa ve Alex’in girdiği pozisyonlar tribünleri heyecanlandırdı. Bandırma tribünleri “Banban gol, gol, gol” tezahüratı ile takımını hareketlendirdi. 56’da Alex sol çaprazdan vurdu, top kale direğini sıyırıp, dışarı çıktı. 65’te oyuna giren Ndongala, Balıkesir’in ayakta kalan tek ismi oldu. 72’de Costa defansın arkasına sarktı, şutunu kaleci Vukovic çeldi. Maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

MAÇIN ADAMI: COSTA

Brezilyalı ağır yapısına rağmen oyundan alınana kadar orta alandan ani çıkışlarla Balıkesirspor defansına zor anlar yaşattı. Ancak topu çok sevmesi, Bandırma ataklarını zaman zaman frenledi.

YORUM YAZ