MENÜ

Malatya direndi gol sesi gelmedi

Abone Ol Google News

Yeni Malatyaspor, 47 dakika 10 kişi oynadığı maçta, ligin flaş ekibi Fatih Karagümrük'e kalecisiyle direndi. Özellikle ikinci devrede mücadele Karagümrük forvetleri ve Abdulsamed arasında geçse de karşılaşma başladığı gibi bitti.

Haberin Devamı

Zemin temizliği sonrası yer yer kalkan çimler ve kayganlaşan saha oyunun kalitesini düşürürken, ikili mücadeleler de sık sık sakatlıkların yaşanmasına yol açtı. Her iki takımın da kazanmak adına gücünü ortaya koyduğu mücadelede son sözü kötü zemin söyledi. Biglia yönetimindeki Serie A'nın yıldızları ile rakibine kadro üstünlüğü sağlayan konuk ekip, ilk yarıda beklediği golü bulamadı. Ev sahibinin hedefi ise topu forvet hattında direkt sonuca giden Adem Büyük, Kubilay ve Umut ile buluşturmaktı. Korakor mücadeleye ve kaçan fırsatlara rağmen taraflar ilk yarıda golle buluşamadı. 43'te Kubilay'ın Enzo Roco'nun bileğine yaptığı hareket VAR'ın uyarısı sonrası 'kırmızı' ile cezalandırılınca, ev sahibi 10 kişi kaldı.

Abdulsamed'den hediye...

Malatya ikinci yarıya Lukoki-Fofana değişikliği ile başladı. Hamza Hamzaoğlu bu hamle ile bir kişi eksik takımını ileride tutmayı hedefledi. Ancak İstanbul ekibinin atakları 55'ten sonra giderek hızını artırdı. Oyun Karagümrük forvetleri ve kaleci Abdulsamed arasında geçmeye başladı. Yeni Malatya'nın değişik yaş gruplarında yıllardır görev yapan Abdulsamed, dün yaptığı kurtarışlarla takımına 1 puanı hediye eden isim oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ