MENÜ

Karabük rahata erdi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu karşılaşma öncesi ilk golü attığı 7 maçı kazanıp, 1’inde berabere kalan evsahibi, kazanma geleneğini dün de sürdürüp, 8 maça taşıdı. İgor Tudor’un Galatasaray’a kaptırılmasının ardından takımın başına getirilen, deplasmanda 1-0 yenilgi ile kapanan Antalyaspor maçını tribünden izleyen Barisic, ilk maçında takımını galibiyete taşımasını bildi. Karabükspor, dün defansta Dany ve Latovlevici, orta alanda ise Ceyhun ve Traore’nin liderliğinde Başkent ekibine fazla top yapma şansı tanımadı.

Ümit Özat yönetimindeki Gençlerbirliği ise ilk 45 dakikayı neredeyse kalesini savunmakla geçirdi. Geçen hafta 2-0 kazanılan Konyaspor maçının kahramanları Serdar Gürler ve Aydın Karabulut, maçın büyük çoğunluğunda, rakip savunma arasında kayboldu.

Direği sıyırdı!

39. dakika maçta dönem noktası oldu. Kerim ceza alanı çaprazında Anıl tarafından düşürüldü. Seleznov, kaleci Hopf ve topu ayrı köşelere gönderdi: 1-0. 61’de Milinkovic, ayağındaki topu ceza sahası içinde Poko’ya kaptırınca, kendini yere bıraktı, hakem Barış Şimşek oyunu devam ettirdi. 90+3’te Uğur’un sert şutu üst direği sıyırıp auta gidince, gülen taraf ev sahibi Karabük oldu.

YORUM YAZ