MENÜ

Kader maçında kazanan yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dipteki yangını körükleyecek maçta gülen olmadı. Osmanlıspor ile Konyaspor arasındaki hayati karşılaşmanın kazananı çıkmadı: 0-0. Başkent’te dün yenilenin çok şey kaybedeceği, kazananın ise kalan 7 haftaya umutla bakacağı bir maç oynandı. İlk yarıda tüm planlar gol yememek üzerine kuruldu. Takımlar hata yapmamak adına risk almadı, oyun orta alana yığıldı. Hafif sakatlığı bulunan Eto’o hamle oyuncusu olarak saklanırken, ilk yarıda Konyaspor; Skubic, Milosevic, Fofana ve Jahovic’le rakip savunmayı delmeyi denedi, bunda başarı sağlayamadılar.

Karce devleşti

Ev sahibinde ise İrfan Buz, tüm planlarını hızlı ataklara bağlamıştı. Serdar, Pinto ve Lumanza’nın geliştireceği hücumlarda topu Umar Aminu ve Mehmet Batdal’la buluşturma düşüncesi, maç boyunca işlerlik kazanmadı. Bu yarıda tehlikeli ataklar konuk ekipten geldi. 7’de Jahovic’in Ayhan’ı peşine takıp çektiği şutunda kaleci Karcemarskas sakatlanma pahasına gole izin vermedi. 41’de Osmanlı savunmasının hatası sonucu oluşan pozisyonda Milosevic ile paslaşan Fofana, topu yandan dışarı gönderdi.

Jahovic çok uğraştı


İkinci devrede teknik adamların hamleleri oyuna hareket getirdi, ancak gol getirmedi. 83’te Serdar Gürler, Konya defansını peşine taktı, ceza sahasına girer girmez kendini yere bıraktı. Mete Kalkavan’ın ‘devam’ kararı Osmanlısporlu futbolcularına uzun süre itirazlarına neden oldu. 86’da Jahovic’in ceza sahası dışından 90’a gönderdiği topu, Karcamarskas mükemmel bir refleksle kornere çeldi. Ve kader maçında ortaya çıkan sonuç kimseyi memnun etmedi.

YORUM YAZ