MENÜ

İşte Rize bu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kötü gidişe ‘dur’ demek için hücum ağırlıklı bir kadroyu sahaya süren Hikmet Karaman özellikle kanatlardan Mehmet Akyüz-Ahmet ilhan, Özgür Çek - Janster’in getirip Kweuke ile buluşturacağı toplara bel bağlamıştı. Orta alanda Petrucci ve Saadane’nin hem hücum hem de savunmadaki direnci de bu düşünceye eklenince, Rizespor golü erken buldu.

Geçen hafta kazanılan Galatasaray maçı ile adeta rahatlayan Karabüksporlu futbolcular ise dün ilk yarıda sahada gezindi durdu. Takımın lideri Latovlevici’nin isteksiz hali tüm arkadaşlarına yansıdı. Özellikle yeni transferler Seleznov ve Bliznichenko’nun uyumsuzluğu, orta alandan rakip ceza alana şişirilen topların, Rize savunmasına çarpıp geri dönmesine yol açtı. 6’da Kerim’in hücuma çıkarken kaptırdığı topu Özgür Çek, Janster’e aktardı. Bu futbolcunun ceza sahası içine yaptığı paralel ortaya hamle yapan Ahmet ilhan’ın düşerken vuruşunda top, kaleci Ahmet Şahin’in ellerinden Kweuke’nin önüne düştü: 1-0.

Karabük toparladı ama...

ikinci yarıda daha derli toplu bir görüntü çizen Karabükspor’da orta alanı çabuk geçme çabası yine sonuç vermedi. Hikmet Karaman’ın ilk yarıda çok iş yapan kanat kurgusu, oyuna yeni girenlerle de tıkır tıkır işledi. Konuk ekip adına maç boyunca en önemli fırsat 74’te kaçtı. Latovlevici korner atışında topu ceza alanına ortaladı. Rakip savunmadan seken topa arka direkte hamle yapan Barış Başdaş’ın kafa vuruşu yan direğe çarptı, oyun alanına geri döndü.

YORUM YAZ