MENÜ

Her şey var gol yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Zirvenin iki takipçisi Bursaspor ile Osmanlıspor’un bol pozisyonlu heyecan katsayısı yüksek mücadelesi 0-0 sonuçlandı. Yeşil-Beyazlılar’ı 16 bin taraftarı önünde Harun ayakta tutarken Başkent ekibi net fırsatları harcadı.

Zirvenin iki takipçisi Bursaspor ile Osmanlıspor’un bol pozisyonlu heyecan katsayısı yüksek mücadelesi 0-0 sonuçlandı. İlk yarısına kalecilerin damgasını vurduğu karşılaşmada, tribünler hop oturup, hop kalktı. Bu sezon Süper Lig’in en renkli takımı olan Osmanlıspor, uzun zamandır taraftarından gerekli desteği göremeyen Bursa karşısına galibiyet için çıktı. Forvet hattındaki zenginliği ile rakiplerine zor anlar yaşatan Başkent ekibi, ilk yarıda Harun duvarına çarptı. Bursaspor ise ilk 15 dakika içinde rakip atakları karşılayan, kalesinde bol pozisyon gören taraftı. İlerleyen dakikalarda hızlı adamları ile topu rakip alana taşıyan ev sahibi bu kez karşısında Osmanlıspor kalecisi Hakan’ı buldu. Topun koşmaktan yorulduğu ilk yarının 6. dakikasında Umar’ın şutunu Harun tokatlayıp, uzaklaştırdı. 29’da Del Valle altıpastan vuruşunu yaptı, Hakan’ın hamlesi tehlikeyi bertaraf etti.

Alkışla ödüllendi

İkinci yarıda tempo düşmedi. Bursa Batalla ve Del Valle ile Osmanlı kalesine akarken, Osmanlı ise tüm hatları ile rakip kaleye yüklendi. 71’de Ndiaye şutunu Harun kornere çeldi. 79’da Rusescu’nun şutunu Harun tokatladı. 90+2’de Bilal kale içine ortaladı, kafaya yükselen Serdar, topa hakim olan Hakan’ın dengesini bozunca, pozisyon serbest vuruşa dönüştü. Sergilenen üst düzey mücadele sahayı dolduran 16 bin 677 biletli seyirci tarafından maç sonunda alkışla ödüllendirildi.

YORUM YAZ