MENÜ

Gençler'e Gümrük de acımadı!

Abone Ol Google News

Fatih Karagümrük, Başkent'te Gençlerbirliği'ni kaptanı Bilgia, Ndao ve Sobiech'in golleri ile yendi, çıkışını sürdürdü: 1-3. Sahasında 4 maçtır yenilmeyen ev sahibi, 6-0'lık Galatasaray yenilgisinin izlerini silmek amacındaydı. Nortdfeld'in kaleye dönmesi ile rahatlayan Mustafa Kaplan, dün yine Candeias'a özel görevler yükledi. Rakibin yıldızı Bilgia'yı Soner'le kilitlemeyi hedefleyen Kaplan, orta alanda kapılacak toplara ve kanat ortalarında Furman ve Sio'ya bel bağladı. İtalya Ligi Seri A'nın yıldızlarını Türkiye'ye taşıyan konuk ekip ise çıkışını sürdürmek ve üst sıraları zorlamak adına sahaya, Konya karşısında kazanan kadro ve galibiyet parolası ile çıktı. Son haftaların yükselen değeri Ndiaye ve Ndao, ilk dakikadan itibaren rakibin üstüne kabus gibi çökerken, rakip savunmanın çıkarken yaptığı hatalar sonrası goller de peşpeşe geldi.

Haberin Devamı

Toure’den büyük hata

22'de Piris, Borini'yi ceza sahası çizgisinde düşürdü. Hakem Ali Şansalan serbest vuruşa hükmetti. VAR'ın uyarısı sonrası penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Biglia, Nordfeld'i terse yatırdı: 0-1 36'da Ndiaye, taç çizgisinde Toure'den kaptığı topu Alessane Ndao ile buluşturdu. Ndao çaprazdan köşeye vurdu: 0-2. İkinci yarıya ev sahibi Murat Yıldırım değişikliği ile, konuk ekip ise gollük ataklarla başladı.

Haberin Devamı

Piris ile umutlandılar

74'te Candeias sağdan rakip ceza sahasına ortaladı. Röveşata ile atağı sonlandırmak isteyen Ndiaye, elini de kullanınca, hakem pozisyonu penaltı ile cezalandırdı. Piris, farkı bire indirdi: 2-1. Ancak 88'de Sobiech, Jimy Durmaz'ın pasını gole çevirince maçın skoru da belirlendi: 1-3. Konyaspor maçından sonra Gençlerbirliği'ni de yenen Fatih Karagümrük, bu sezon üst üste ilk kez iki maçtan birden 3 puanla ayrılmayı başardı.

YORUM YAZ