MENÜ

Derbide İlhan Cavcav'a veda

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başkent Ankara, acısını yüreğine gömdü, 19 Mayıs Stadı’nda oynanan Gençlerbirliği- Osmanlıspor maçı ile Efsane Başkan İlhan Cavcav’ı cennetine yolcu etti: 1-1.

Son dört maçtır evinde kaybetmeyen ev sahibi, eksik kadrosuna rağmen maç boyunca atak bir futbol sergiledi. Orta alanda kapılan toplarla Rantie’nin rakip savunmayı delme çabaları, ilk yarıda sonuç verdi. Issah ve Selçuk Şahin’in orta alanda hatasız oyunu, güçlü Osmanlı forvetlerine gol şansı tanımazken, konuk ekip tek sayısını usta ayak Musa Çağıran’ın ceza alanından savurduğu bazuka ile buldu. Mehmet’in cezalı olduğu haftada Reşit Akçay, orta alanda oyun kurma görevini Pinto’ya verdi. Oyunun hücum yönünü iyi oynayan Portekizli, savunmada ise vasatı aşamadı. 42’de Muhammed, çaprazdan çalımlarla ceza sahasına süzülen Rantie’yi çelmeledi. Serkan Çınar tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Penaltı atışında Serdar, topu ve kaleci Karcamarskas’ı ayrı köşelere yolladı: 1-0. İkinci yarıda Osmanlıspor hızlı başladı, forvetlerin yapamadığını 53’te Musa Çağıran yaptı. 25 metreden Hopf’u avladı: 1-1.

Oyuncular buz kesti

Gol sonrası Ümit Özat, peşpeşe değişikliklere başvurdu. Rakibin bu hamlesine ise Reşit Akçay Webo-Bifouma, Umar- Delarge değişiklikleri ile karşılık verince, karşılaşmanın 20 dakikalık bölümünde oyun soğudu, futbolcular buz kesti, mücadele 1-1’lik skorla tamamlandı.

YORUM YAZ