MENÜ

Şakacı Başkan...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor beraberliğiyle Trabzonspor ise geçen sezonun ilk yarısında kaybettiği toplam puana ulaşmış oldu; 9... Mevcut durumu Sadri Şener’e sorsak Burak’ın ulaştığı gol sayısından ne kadar memnun olduğunu dile getirir. Şenol Güneş ise kaybedilen puanlara vurgu yapar. Çünkü biri için durum her zaman toz pembe, diğeri ise elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.
CSKA Moskova maçı öncesi yapılan açıklamalarda Başkan; ‘Lider gidiyoruz, lider döneceğiz...’ demişti. Şenol Güneş ise en başından beri, “Grupta sonuncu da olabiliriz lider de bitirebiliriz” diyor... Sonuç malum; Trabzonspor lider gitti üçüncü döndü ama, hala lider de bitirebilir sonuncu da olabilir...

Trabzonspor, Bursaspor maçında 1 oyuncu değiştirebilmek için iki değişiklik yapmak zorunda kalıyor çünkü, anlaşılan, başkan Bursaspor’a kendilerine karşı oynatmama sözü vererek almış Volkan’ı. Durum Sadri Şener’e sorulduğunda, taraftardan tepki görmemesi için oynamayacağını söyleyip ‘Ben de Galatasaray’ın yerinde olsam Selçuk’u Trabzon’da oynatmam’ diyor. Başka bir deyişle topu taca atıyor. Maç bitiminde Volkan’ın neden oynamadığı Şenol Güneş’e sorulduğunda kendisinin de durumdan rahatsız olduğu anlaşılıyor.

Sadri Şener’in her uzatılan mikrofona yerli yersiz espri yapma eğilimi camiada rahatsızlık yaratmaya başladı. Özellikle muhalefetin en büyük kozlarından birini bu durum oluşturuyor. Haksız da sayılmazlar. Saha içinde gerçekte ne gibi sorunlar yaşandığını Şenol Güneş’ten en doğru şekilde öğrenebiliyoruz. Peki saha dışındaki gelişmeleri nasıl takip edeceğiz? Söylenenlerin doğru olmadığı sonradan ortaya çıktığında ya da şans eseri. Başkan’ın ‘imzalamadığım’ dediği belgeye imza atmış olduğu öğrenildiğinde, kulüpten, ‘O imza bir madde içindi’ şeklinde garip bir açıklama yayınlandı. Bu sonradan ortaya çıkanlardan.

Bir de benim şans eseri öğrendiğim bir gelişme var... Hatırlayın Trabzonspor’un HES Projesini... Hani Başkan’ın gururla bahsettiği, Trabzonspor’un geleceği dediği HES Projesi... Satılmış!

YORUM YAZ