MENÜ

Başkana sorular

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Köksal Güney’in Divan başkanlığı seçiminde çok oy alan muhalif liste yerine, daha az oy alan yönetimin sunduğu listenin kazandığını bildirmesi, denetleme kurulunun kulübe yapılan usulsüz üyelikler ile ilgili raporunun okunması, yönetimin işine gelmeyen önergelerin ‘atanan’ divan başkanı tarafından sebepsiz olarak reddedilmesi, yönetimi eleştiren konuşmacıların darp edilmeye çalışılması sonucu bir çok kişinin salonu terk etmesiyle birlikte yönetim kurulu ibra edildi.

Başkan, Trabzonspor sevdalıları ile başlayıp koltuk sevdalısı olmadığıyla devam eden, şikenin namus davası olduğunu vurgulayıp araya adamlık dersleri kattığı her zamanki konuşmasını yaptı.

Başkana sormak gerek;

Koltuk sevdalısı olmadığı için mi bir dönemde yapabileceğinden yaklaşık 2000 kişi fazlasını kulübe üye yapmış?

Koltuk sevdalısı olmadığı, kendine çok güvendiği için mi mahkeme kararına rağmen kongre yapmayıp yargıtaydan gelecek kararı bekliyormuş?

Sadri Şener yönetimini menacerlere verdiği rakamlar yüzünden eleştirip de bir sezonda 22 transfere karşılık ödenen milyonlarca lira menacerlik ücretini hangi samimiyete sığdırıyor?

Trabzonspor’dan rant elde edenler diye eski yöneticileri ve camianın önde gelenlerini suçlayıp da üyelik ücreti dahi almadan kulübe üye kazandırma girişiminde bulunmayı nasıl açıklayabiliyor?

Tanıdığımız kadarıyla başkanın bu sorulara verilecek cevabı yok, olsaydı genel kurulda havadan sudan konuşmazdı.

Peki, Beşiktaş tribününde maç seyrederek fair play, Kadıköy Stadı’nın önünde Fenerbahçe’li taraftarlara bağırarak da şov yapan başkan, kendi kulübünün mali genel kurulunda koruma ordusu ile gezmeyi kendine ne kadar yakıştırıyor cevap verir mi acaba?

Ya da ‘şike namus davamız’ diyen ve buna sebep olanları ‘Emek Hırsızı’ diye adlandıran başkana şunu sormak gerek;

Mali genel kurulda, kendi kulübünün üyelerine karşı ‘şike’ yaparak kazandırdığı Divan Kurulu sayesinde de ibra edilmesi sonucunda hakkının yendiğini düşünen ve bu yüzden mahkemeye başvuran üyeler davalarını ve buna sebep olanları nasıl adlandırsın?

YORUM YAZ