MENÜ

Yılın en son fırsatları!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Otomobil pazarı, döviz kurlarındaki ve vergi oranlarındaki artış nedeniyle, geçen seneye göre yüzde 4 kadar azaldı. İlk 11 aylık otomobil satışı 623 bin adet olarak gerçekleşti. Geçen sene ise bu rakam 649 bin otomobildi. Bu düşüş trend yılın son ayında da devam edecek olursa, geçen senenin satış rekorunu yakalamak çok da kolay olmayacak. Markalar ise satışlarda hız kaybetmemek ve yılın bu son virajından avantajlı çıkmak için gaza bastı ve tüketicilere cazip ödeme seçenekleri ve uygun kredi şartları sunmaya başladı. Bazı otomotiv yöneticileri, bu fiyat seviyesinin bir daha yakalanamayacağını, artırılan MTV oranlarıyla birlikte gelecek yıl fiyatların daha da artacağını, dolayısıyla otomobil satın almak için Aralık ayının doğru bir zaman olduğunu açıkladı. Toyota ve Nissan ise 2018’deki MTV artışını tüketicilere yansıtmama kararı aldı. Ayrıca Porsche, Mercedes, Alfa Romeo ve Jeep gibi lüks markalar da Aralık ayı için cazip kampanyalar ve özel fiyatlar uyguluyor.

Mercedes
Mercedes-Benz’in Aralık ayına özel hazırladığı kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, C-Serisi Sedan, Estate, Coupé, Cabriolet, CLA, E-Serisi Sedan, GLA, SLC ve smart otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor. Mercedes-Benz E 180, E 220, E 300 Sedan otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 200.000 TL kredi tutarı, %0,89 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor.

Porsche
Spor otomobil markası Porsche’nin kompakt SUV modeli Macan için, Aralık ayına özel bir kampanya yapıldı ve Macan, bu aya özel olarak, 98 bin Euro fiyatla satışa sunuldu. Sınırlı sayıda ve Türkiye’ye özel donanımla ithal edilen Macan, 2.0 litrelik benzinli ve turboşarjlı dört silindir motora sahip.

Fiat
Fiat, Aralık ayı kampanyası kapsamında, Fiat Egea Hatchback ve Egea Station Wagon modellerinde 50 bin TL'ye kadar, 3 yıla varan vadeyle 0,99 faizli kredi fırsatı ve 30 bin TL için 15 ay vadeyle 0 faizli kredi seçeneği sunuyor.

Jeep
Jeep, Aralık ayında Renegade modelinde sunduğu kredi fırsatıyla, yeni yıla bir Jeep ile girmek isteyenler için cazip ödeme seçenekleri sunuyor. Kampanya kapsamında Jeep Renegade Limited versiyonu, 80 bin TL'ye kadar 24 aya varan vadeli ,0,99 faizli kredi seçeneğiyle satın alınabiliyor.

Honda
Honda, Aralık ayı sonuna kadar Civic Sedan sahibi olmak isteyenler için, 20 bin TL’lik kredi kullanımında 12 ay için yüzde 0 faizli kredi fırsatı sunuyor. Bu özel kampanya kapsamında sunulan Civic Sedan’da fiyatlar 91 bin TL’den başlıyor.

Toyota
Yılın son kampanyasında yükselen kurlara rağmen fiyat artışı yapmayan Toyota, Aralık ayında satın alınacak modellerinin MTV tutarını da ödeyecek. Toyota, satın alınacak bu otomobillerin 1 Ocak 2018 tarihinden sonra tescil edilmesi durumunda 2017 yılına ait MTV tutarı kadar olan miktarını da karşılayacak.

Alfa Romeo
İtalyan Alfa Romeo’nun kompakt sınıf temsilcisi Giulietta’da Aralık ayında çok özel alım fırsatları sunuluyor. Kampanya kapsamında, çift kavramalı TCT otomatik şanzıman ve 1.6 JTDM 120 HP turbo dizel motor seçeneğiyle öne çıkan Giulietta modelleri, 80 bin TL’ye kadar 24 aya varan vadeyle 0,99 faizli ve eşit ödemeli kredi avantajıyla satın alınabiliyor.

YORUM YAZ