MENÜ

Hırant Kasapoğlu ile Otomotiv Dünyası

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Yazın son fırsatları

Otomotivde sıcak yaz, sıcak kampanya fırsatlarıyla devam ediyor. Sıfır faizli kredi seçeneklerinin yan sıra önemli oranda indirim imkanları da sunuluyor.

Otomobil piyasası öyle bir hal aldı ki, artık neredeyse kampanyasız araç satılamaz hale geldi. Müşteriler doğal olarak en avantajlı kampanyayı uygulayan markalara yöneliyor. Otomobil firmaları da yeni gelen modellerine bile kampanya uygulamaya başladılar. Markaların düzenlediği, yazın son kampanyalarını derledik.

Mercedes

Mercedes-Benz Türk, otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko kullanılması durumunda E Serisi ve A Serisi için % 0,99, C Serisi için ise % 0,59 faiz oranıyla kredi fırsatı sunuyor. Smart modelleri içinse % 0 faizli kredi fırsatı var. Smart’lar 40.000 TL kredi, %0 faiz avantajı ile 24 aya varan vade ve 1.667 TL’den başlayan aylık ödeme seçenekleriyle sunuluyor.

Opel

Ülkemizde Haziran’da pazara sunulan yeni Insignia için düzenlenen özel kampanyada, 36 bin TL için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkanı mevcut.

Toyota

Auris’in Hybrid modeli için Toyota, özel bir kampanya başlattı. Geçtiğimiz ay Türkiye yollarına çıkan ve ÖTV teşviği ile dizel otomobillerin fiyat seviyesinde sunulan Auris Hybrid’e, 24 ay için yüzde 0,90 faiz oranıyla 30 bin TL’lik kredi olanağı sağlanıyor.

Citroen

Citroen C3 1.2 PureTech ve C4 Cactus modellerinde 30.000 TL’ye 20 ay 0 faiz, diğer C3 modellerinde 20.000 TL’ye 20 ay %0.69 faizli kredi fırsatı sunulurken, C-Elysée, C4, C4 Cactus, C4 Picasso ve Berlingo Combi modellerinde mevcut indirimlere ek olarak 2.000 TL’lik takas indirimi sağlanıyor. Takas kampanyası dahil edildiğinde yeni C-Elysée’de 3.850 TL’ye, C4 Cactus’te ise 5.900 TL’ye varan indirimler sunuluyor.

Fiat

Fiat, Egea ve 500 ürün ailesinde 15 bin TL’ye kadar 15 aya varan vadeyle, 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Daha fazla kredi kullanmak isteyenler için ise 30 bin TL’ye 30 aya varan vadeyle 0,99 faizli kredi kullanımı sağlanıyor. Kampanya kapsamındaki tüm Fiat modellerinde ödemeler ise seneye (Ocak 2018) başlıyor.

Peugeot

Fransız Peugeot “Bu yaz yola bir Peugeot ile çık” isimli yaz kampanyasıyla, birçok modeli için düşük faizli kredi veya indirim fırsatları sunuyor. Bu fırsatlar arasında, kompakt sınıftaki 308 modeli için sunulanlar da oldukça ilgi çekici. Peugeot 308 modellerine, 20.000 TL kredi, 20 ay %0 faiz fırsatıyla veya 36.000 TL kredi, 48 ay ve ayda 963 TL taksitli kredi olanaklarıyla sahip olmak mümkün.

Alfa romeo

Giulietta sahibi olmak isteyenler içi Alfa Romeo, açılır tavan hediyesinin yanı sıra 40 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi avantajı ve 12 aya varan vade kolaylıkları sunuyor.

Skoda

Çek Skoda Zubizu uygulamasına özel “Yaz Fırsatları” kampanyası düzenliyor. Zubizu kampanyası kapsamında Fabia, Rapid Sedan, Rapid Spaceback ve Octavia modellerinde tüm üyelere özel yüzde 2 oranında indirim sunuluyor. Zubizu üyeleri Superb’de ise yüzde 3 oranında Zubizu indiriminden yararlanabiliyor.

Ford

Ford, yaz döneminde tüm binek ve ticari modellerinde “0 faiz” fırsatı ve peşin alım indirimleri sunuyor. “Her şey Dahil Finans Paketi” kapsamında FKasko alınması durumunda 36.000 TL, 15 ay ve %0 faiz kampanyası sunan Ford, bu paketten yararlanmayan müşterileri için de 30.000 TL, 15 ay, %0 faiz destekli kredi kampanyasını sürdürüyor. Ayrıca, 0 faiz kampanyasını tercih etmeyen müşterilere de %1 peşin alım indirimi sağlanıyor. Kuga ve Courier Journey modellerinde 20.000 TL, 20 ay ve %0,99 faizli kredi kampanyası var.

30 saniyede fiyat belirliyor

Garaj Data kurumsal çözümleri ile kurumsal yapılara veri hizmetleri sunan Garaj Sepeti platformu, bu deneyimini kullanarak “Araba Değeri” isimli mobil uygulamasını geliştirerek, ücretsiz olarak son kullanıcıya açmış. Sadece 30 saniye harcayarak bilgileri girilen aracın o gün hangi fiyatlara hızlı satılacağını veya tok satıcı iseniz nasıl bir fiyat kullanmanız gerektiğini gösteren uygulama, otomobil alırken de, satarken de kullanıcıyı kolayca yönlendiriyor. Uygulamayı IOS ve Android akıllı telefonlar için Apple Store ve Google Play’den indirmek mümkün.

7 koltuklu 5008 Türkiye’de

Peugeot’nun 7 koltuklu yeni modeli 5008, 18 Ağustos’ta İstanbul’da Esma Sultan’da gerçekleştirilen bir toplantıyla tanıtıldı. Peugeot yeni 5008 ile markanın sınıf atlama stratejisini sürdürmeyi ve SUV segmentinde bir referans olmayı hedefliyor. Geçen yıl tanıtılan kardeşi 3008’den bazı tasarım öğelerini alan 5008, daha büyük gövdesiyle aile ve konfor odaklı bir yapıya sahip. Yeni Peugeot 5008’de 1,2 lt benzinli ve 1,6 lt dizel motorlar yer alıyor, fiyatlar 154 bin TL’den başlıyor.

Dört yeni model showroomlarda

Skoda’nın Türkiye’de popüler olan üç modeline, toplam 4 yeni versiyon eklendi. Rapid Spaceback, Octavia ve Superb modellerine eklenen, ekstra özelliklere sahip farklı versiyonlar Türkiye pazarında satışa sunuldu. Örneğin Octavia modeline eklenen yeni motor seçeneği ve donanım seviyesi ile başlangıç fiyat seviyesi 69.100 TL olarak oluştu.

YORUM YAZ