MENÜ

Nilüfer Belediye'den önemli galibiyet

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Vestel Venus’ün sponsor olduğu Sultanlar Ligi’nde normal sezon bu hafta tamamlanacak. Play-Off’a kalan ilk 8 takım belli olurken, Play-Out oynayacak son 4 takımın, baraj etabı için kaç galibiyet taşıyacağı ise, son maçlarla netleşecek. Vakıfbank’ın liderliğini garantilediği Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe, Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray, Bursa BŞB., Çanakkale, Halkbank ve Beşiktaş şampiyonluk yolunda ilerlerken, Seramiksan, Nilüfer, İdmanocağı ve Sarıyer ise kümede kalma mücadelesi verecek.

Baraj etabına kaç puan taşınacak!

Play-Out oynayacak takımlar arasında yer alan Nilüfer, 21. haftada kritik bir galibiyet aldı. Bursa temsilcisi İdmaocağı’nı set vermeden yenerek, baraj etabına taşıyacağı bir galibiyet daha aldı. Son hafta maçlarının ardından, son 4 sırayı alan takımlar, bu etaptaki puanlarını baraj etabına taşıyacak. Bu etapta oynanacak 2 devreli turnuva sonunda, 1. etap ile bu turnuvadaki puanların toplamında son iki sırayı alan takımlar 1. Lig’e düşecek.

Favoriler kazandı

Haftanın maçlarında ise sürpriz yaşanmadı. Zirvedeki Vakıfbank, Halkbank’ı rahat geçti. Eczacıbaşı Vitra, Play-Out’a kalan Sarıyer karşısında zorlanmazken, Fenerbahçe de deplasmanda Seramiksan’ı 3-1’le yenip, ligdeki galibiyet serisini 13’e çıkardı.

YORUM YAZ