MENÜ

'Haço'dan son görev İsmet abi...

Abone Ol Google News

Türk basketbolu bir duayenini daha kaybetti. Maçlarda kendine has yorumlarıyla basketbola “şov havasını” katan ve bu sporu çocuklara sevindiren isimdi. Renkli şapkaları, renkli kişiliğini yansıtırdı, farklı bir adamdı İsmet abi...

Haberin Devamı

Fanatik Basket’le kesişti yollarımız, bu mesleğe onunla başladım. Devamında da aileden biri oldum. İş hukukumuz bitse de iletişimimiz hiç bitmedi, en son kurban bayramında konuşmuştuk.

Kolay mı, ciddi bir bypass ameliyatı geçirmiş, atlatmayı başarmıştı... Maalesef onu ölüme götüren motor tutkusu oldu. İlk chopper motorunu, çalıştığımız dönem almıştı. ‘Keşke hiç almamış olsaydın İsmet abi’ demek isterdim ama geçmişe dönülmüyor işte.

Geriye; Fanatik Basket ailesi olarak yaşadığımız anılarımız kaldı. Çünkü; hayatınızın bir döneminden İsmet abi gibi bir karakter geçtiyse; anı biriktirmek de hiç zor olmuyor.

‘Haço’ diye seslendiğin stajyer kızın şimdi sana son görevini yapıyor ve üzüntüyle veda ediyor. Hoşçakal İsmet (Badem) abi... Başınız sağolsun İffet abla (eşi), Burçin abi, Cihangir (Oğulları) ve basketbol camiası.

Haberin Devamı
YORUM YAZ