MENÜ

En iyi yerden 2 bilet

Abone Ol Google News

Euroleague'de kötü başlayan sezona rağmen; basketbol dersi veren Anadolu Efes ve küllerinden doğan Fenerbahçe Beko son 2 maç kala, ilk 8 takım arasına girmeyi garantiledi. 2019'da ilk kez 2 Türk ekibinin yer aldığı Final-Four başarısını tekrarlamak için temsilcilerimiz birbiriyle eşleşmeden Play-Off'ta en iyi sıradan bilet almaya çalışacak. Son çift maçlı haftada; Lacivert-Beyazlılar, hezimete uğrattığı Real Madrid'in ardından bugün bir başka İspanya takımı Baskonia'nın konuğu olacak. Kanarya ise yarın Barça'yı ağırlayacak.

Haberin Devamı

Euroleague'de sezonun ilk yarısı bitirken şampiyonluk, Final-Four derken, Play-Off umudumuz neredeyse sıfırlanmıştı. Coach Kokoskov yönetiminde yenilenmiş kadrosuyla yeni bir safya açan Fenerbahçe Beko 17. sıralara kadar gerileyip eski yılları aratırken, kendi yağında kavrulmaya çalışan Anadolu Efes ise Play-Off sınırlarında dolanıyordu. Ancak geri dönüşleri muhteşem oldu. Kanarya, hedefi 12 vuran Guduric transferi ve Vesely'nin yükselişiyle, Efes'in de evrim değiştiren takım oyunuyla müthiş bir seviyeye çıkan iki temsilcimiz, son 2 maç kala Play-Off'u garantiledi.

Haberin Devamı

İspanya haftası

Şimdi sıra Play-Off'ta en iyi yerden bilet kapmaya geldi. Saha avantajını sağlayan ilk 4'ün yanı sıra, el ele gittikleri tarihi 2019 Final-Four'undaki gibi, yani

Play-Off'ta birbiriyle eşleşmeyip aynı başarıyı yakalarlarsa Türk basketbolu harika bir işe daha imzası atmış olacak. Bu yolda da çift maçlı haftanın kapanışında Anadolu Efes bugün Baskonia deplasmanına çıkacak. Salı günü, Real Madrid'e hezimeti tattıran Lacivert-Beyazlılar bir başka İspanya ekibi karşısında zafer arayacak. Fenerbahçe ise yarın Barcelona'yı ağırlayacak.

YORUM YAZ