MENÜ

Zorla güzellik olmaz

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin kadro kalitesi ve değeri en hafifinden ikiye katlar Gaziantep Fk'ninki. Ama oyuna baktığınızda durum tam tersi. Mahalle takımı gibi Fenerbahçe, oysa tam bir antrenör takımı Smudica'nin yönettiği takım. Bloklar arasında harika bir uyum, futbolcular arasında ezbererlenmis iletişim.

Haberin Devamı

Eskiler boşuna "Zorla güzellik olmaz" dememişler. Erol Bulut Türkiye'nin en kaliteli kadrosunu yönetemiyor işte, bu tartışılamaz artık.

Fenerbahçe'de kalitesini inkar etmeyen oyuncu yok neredeyse. Kupa maçında Altay'i oynatmak ve kaybetmek sınıf bir teknik direktöre yakışıyor mu?

Gustavo, Ozan Tufan dahil geriye gitmeyen futbolcu yok. Oynattıkları ve oynatmadiklariyla her hafta biraz daha futbolcularinin özgüvenini eritti, oyuncularının hocaya güvenini de yerlere serdi Erol Bulut.

Hoca deyip geçmeyin. 1 milyar Euro'luk mali değere sahip kadroların başına ayrıca 10, 20 milyon Euro'luk maliyetle boşuna teknik direktör getirmiyor her halde dünyanın sayılı kulüpleri.

Nazım kenarda ama günlerce sakatlığından dolayı antrenman bile yapmamış 36lik Gökhan'ı oynatirsan, geçen sezon ligimizin en değerli solbeki Novak'i görmezden gelirsen, Mert Hakan'a üvey evlat muamelesi yaparsan başında bulunduğun kadro ne senin adaletine ne bilgine inanır ve ikna olur Sayın Erol Bulut, kusura bakma.

Haberin Devamı

Açıkçası, daha önce de altını çizdiğim gibi bu gömlek bol geldi Erol Bulut'a. Zorla güzellik olmaz. Daha fazla oyalanmanin, inat etmemin gereği yok, gerçekle inatlaşmanin alemi yok. Yol yakınken yanlıştan dönmek zorunda Sayın Ali Koç ve yönetimi.

Hayır iyi futbol oynasa, takım duruşu segilese ve kaybetse razıyım.

Ama ne güzel futbol nede aldığı iyi skorlar var ortada.

Dolayısıyla inat etmemin alemi yok, yol yakınken yanlıştan dönmek şart.

Aksi halde Erol Bulut'un kredisi nasıl bittiyse Sayın Ali Koç'un da kredi biter, benden söylemesi.

YORUM YAZ