MENÜ

Yanal'ı göndermenin ne anlamı vardı?

Abone Ol Google News

Fenerbahçe paralize olmuş resmen. Sorunlu olnayan bölgesi yok neredeyse. Gustavo, Ozan Tufan ve Serdar Aziz'i dışarda tutarsak geriye gitmeyen futbolcusu yok neredeyse. Tamam, bu kadro sorunlu. Çoğu futbolcu yetenek bakımından yoksul. Ama bence şu Fenerbahçe'nin en büyük sorunu inançsızlık ve tavan yapmış durumdaki özgüven eksikliğidir.

Haberin Devamı

Allah rızası için sorumluluk alan, maçı kazanacağına veya kazanmaları gerektiğine inanan futbolcu sayısı 2, 3'ü geçmiyor.

Düşünün, koca ilk yarıda sadece Rodriguez'in kaleciden dönen şutu var. Teknik heyetin tercihleri de garip. Orta sahada Gustavo ve Emre oynamayınca takımın çok olumsuz şekilde etkilendiğini hala göremiyorlar maalesef.

Emre Belözoğlu oyuna dahil olana kadar Fenerbahçe hiç varlık gösteremezken Yeni Malatyaspor pozisyonlar buldu ikinci yarıda. Ama Emre'nin varlığına Gökhan Töre'nin kırmızı kartı da ilişince Fenerbahçe golü attı.

Fakat sarı lacivertlilerin skor üstünlüğü çok sürmedi. Bir kişi eksilen Hikmet Karaman'ın öğrencileri resmen kenetlenerek oynadılar ve önce skora denge getirdiler, sonra da öne geçtiler.

Haberin Devamı

Ama pandemi sonraki performansıyla düşkırıklığı yaratan Ozan Tufan'ın isyanı, Emre'nin sahadaki varlığı ve Ferdi Kadıoğlu'nun tekniği bir araya gelince ecel terleri döke döke de olsa 3 puanı uzatmalarda aldı çubuklular.

Sayın Ali Koç ve danıştığı kişileri anlamakta zorlanıyor insan. Arkadaş madem takımın başına yeni hoca getirmeyecektiniz, Sayın Ersun Yanal'ı apartopar göndermenin ne alemi vardı Tanrı aşkına?

YORUM YAZ