MENÜ

Unutulmaz bir maç!

Abone Ol Google News

İlk yarıda Fenerbahçe'de aksamayan futbolcu sayısı bir elin parmak sayısını bile bulamadı. Crespo, biraz Valencia azbiraz da İsmail Yüksek. Geri kalanların büyük çoğunluğu ders yılının son günlerinde rehavete teslim olmuş öğrenci gurubunu çağrıştırdı performanslarıyla. Misal, Pedro en küçük bir katkı veremedi. Emre Mor da öyle.

Haberin Devamı

Bu görüntüde Sayın Jorge Jesus'un tercihleri de etkili oldu kanımca. Savunmanın solunda Lincoln Henrique oynatılınca, Boroni için tam bir konfor alanı doğdu ve bu da kaçınılmaz olarak Szalai'nin performansını olumsuz yönde etkiledi. Macar futbolcu aylar sonra ilk kez bu kadar etkisiz kaldı ve kalitesine yakışmayacak oranda pas hatası yaptı.

İkinci yarıda da kalitesini sahaya gereği gibi sahaya yansıtamadı Fenerbahçe. Başta Jorge Jesus olmak üzere rehavetin hamağında sallanmaya devam etti Sarı-Lacivertliler. Hele de Altay Bayındır ve Attila Szalai. İnanamadım gözlerime uzun süre. Sanki kendileri değil de dublörleri oynuyordu onların yerinde.

Sayın Jesus'un yedek kulübesinde Alioski, Arda Güler, Rossi, Michy Batshuayi, Serdar Aziz, kaleci İrfan Can ve daha nice kaliteli oyuncusu otururken bu kadar uzun olup biteni seyretmesini kendisine yakıştıramadım doğrusu. Demek ki, Karagümrük takımının puan cetvelindeki yeri veya misafir takımın geride kalan maçlarda aldığı sonuçlar azbiraz Jorge Jesus'u da rehavetin salıncağına bindirmiş. Aksi olsa ne Altay Bayındır ve Szalai bu kadar çok hata yaparlardı ne de Sayın Jesus rakibin özelliklerini gözardı eden böyle bir kadro ve taktik tercihlerinde bulunurdu.

Haberin Devamı

Aslında Lincoln Henrique'yi ısrarla savunmanın solunda oynatmak Brezilyalı futbolcuya haksızlıktır bence ki, buna rağmen skora da katkı sağladı görüldüğü gibi.

Elbette, her şeye rağmen kazanmak Sarı-Lacivertliler için çok değerliydi dün akşam. Ama bir maçta tam 9 gol izlemek ise kimsenin hayal bile edemeyeceği, tadına doyulmaz bir gece olarak yazıldı her halde anı defterine sporseverlerin.

YORUM YAZ