MENÜ

Sorulacak soru çok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse şansız bir fikstürü var Fenerbahçe’nin. Omurgası tam oluşamadığı gibi iskeleti de bozuldu. Defansın lideri ve sigortası Kjaer’in ayrılması büyük dezavantaj. Yetmedi, Volkan Demirel kariyerindeki en büyük formsuzluğu yaşıyor. Ama bütün bu olumsuzluklar bile Fenerbahçe’nin oynadığı olumsuz futbolu gerekçelendirmeye yetmiyor. Dolayısıyla sorulacak çok soru var.

Genel kanı odur ki, Çubuklu forma’yı giyen her futbolcu hocasının kendisinden ne istediğini anlar ve onları sahada gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa onu yapar. Keza Fenerbahçe teknik direktörü de futbolcusundan neler isteyeceğini ve bu isteğini oyuncusuna anlatmasını bilir her halde. Yani bu olumsuz görüntünün nedeni iletişim ve sorumsuzluk olamaz.

O zaman sorun nerede? Kalite ve yetenek deseniz, o da yeterince ikna edici değil. Zira Fenerbahçe’nin kadrosu nereden baksanız Vardar’ınkini beşe, altıya katlar, öyle değil mi?
Ve unutmayın, bu kadrodaki futbolcuların büyük çoğunluğu ulusal takımlarının formasını sürekli giyen oyuncular.

Diyelim ki, sorun kadronun kalitesinde. O zaman neden gerekli takviyeleri yapmadınız? Yada kalitenizin yetersizliğini bildiğiniz halde neden şampiyonluk vaad ederek beklentileri o denli yükseltiyorsunuz?

Tabi sorulacak başka sorular da var. Misal, Aziz Bey, Sayın Kocaman ikinci kez görevi kabul ettiğinde “Hocam, Fernandao sakat, RVP ise müzmin sakat. Maalesef bizi kandırmışlar. Dolayısıyla istediğin bir santrafor varsa hemen o futbolcuyu transfer edip hazırlık kampına yetiştirelim” dedi mi veya demesi gerekmez miydi?

Taraftara da sorum var; Ya arkadaş, üç sezondur en çok kazanan futbolcu olarak yan gelip yatan RVP’yi her fırsatta alkışlıyorsun da yirmili yaşlarının başındaki Ozan Tufan’dan neden şefkat ve hoşgörünün zerresini esirgiyorsun.

Sayın Aykut Kocaman’a sorumla yazımı sonlandırayım; Hocam, müzmin sakat Van Persie’ye duyduğunuz güveni, tanıdığınız krediyi, verdiğiniz süreyi neden Salih Uçan’dan esirgiyorsunuz? Ondaki yeteneği görüp, çok daha genç yaşta onu Fenerbahçe’ye transfer ettiren ve her fırsatta ta o zamanlarda formayı veren siz değil miydiniz?

YORUM YAZ