MENÜ

Saygı duyarak yendi!

Abone Ol Google News

Sayın Jorge Sesus çok büyük bir teknik direktör olduğunu bir kez daha kanıtladı. Fenerbahçe çok pozisyona giren ve çok gol atan özelliklere sahip bir takım. Ama Başakşehir de çok zor gol yiyen bir takım. Dolayısıyla rakibin bu özelliğini hesaba katarak taktiğini belirlemiş Portekizli teknik direktör.

Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse bu sezon ilk kez dilediği oyunu oynayamadı ilk yarıda Fenerbahçe. Neden? Çünkü daha önceki maçlarda yaptığı önalan baskısını uygulamadı sarı lacivertliler. Bana kalırsa buda Sayın Jesus'un iradesi veya tercihlerinin sahaya yansımasıydı. Bir başka deyişle, rakibin özelliklerini hesaba kattığı için takımının erken yorulmasını önleyecek tercihleri öne alarak ilk yarıyı ve hatta ikinci yarının da bir bölümünü oynattı futbolcularına Jorge Jesus. Elbette böylece rakibe doğru dürüst pozisyon bile vermedi. Yanılmıyorsam, Başakşehir tek etkili tehlikeyi ancak uzatmalarda buldu. Onda da Aleksiç'in şutunda devleşti Altay Bayıdır.Aslına bakarsanız bu maçın 3 puanla sonuçlanmasını Sayın Jesus'un yaptığı değişiklikler sağladı. Maçın son çeğreğinde Rossi, Emre Mor ve Pedro'yu aynı anda sahaya sürerek Fenerbahçe'nin o meşhur önalan baskısını izletti nir kez daha. Buda kısa sürede sonuç verdi nitekim. Willian Arao'nun pasında çok müthiş bir vuruş yaptı Rossi ve çok kişinin "Bu maç golsüz biter" dediği anda golü attı. Hem de ceza sahası dışından.

Haberin Devamı

Başakşehir ve Emre Belözoğlu'nu da kutlamak lazım. Ligde ve Avrupa'da harika gidiyorlar doğrusu. Daha yolun başında Sayın Belözoğlu. Deneyim kazandıkça çok büyük bir teknik direktör olacağına inanıyorum şahsen.

YORUM YAZ