MENÜ

SAVUNMANIN ZAFERİ!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse böylesine önem taşıyan hedefler adına gol bulmak için daha çok şey yapan taraf Galatasaray’dı maçın genelinde dün akşam. Fenerbahçe ise gol yememeyi öncelikli kılıp, gol bulmamayı tesadüflere veya rakibin dalgın anına bıraktı. Bir başka deyişle, sarı lacivertliler maçı “Savunma”yla kazanacağına hem inanmış hem de yemin etmiş gibi oynadı maçın tamamını. Nitekim, haklı da çıktı ve hem ezeli rakibini kendi seyircisi önünde birkez daha yendi, hem de çok değerli bir 3 puan daha aldı ligdeki hedefi adına.

Tabi, Advocaat’ın tercih ve beklentisinin galebe çalmasında baş rolü Volkan Demirel’in oynadığının altını da çizmeliyim yeri gelmişken. Kaptan, resmen tribünlerin kendisine ahlaksızca yaptığı küfürlere performansıyla tekzip gönderdi. Josef, Mehmet Topal, Kjaer ve Skrtel başta olmak üzere çoğu arkadaşı da ona ayak uydurdu genelde bu yolda.

Galatasaray tabii ki, maçı kazanmak için çok çırpındı. Ama, galiba kadroyu Tudor değil de Sneijder yapmış ve sahaya sürmüştü. Fakat bir kez daha evdeki hesap çarşıya uymadı.

Sonuç olarak 3 puanı kaptı Fenerbahçe. Hem de ezeli rakibini bir kez daha rakip sahada yenerek. Dolayısıyla, lig 3. adına avantajlı, lig 2. için ise şansını sürdüren taraf haline geldi bu galibiyetle ve aynı zamanda 23 Nisan’ını kutladı sevenlerinin sarı lacivertliler.

YORUM YAZ