MENÜ

Satrancın kazananı yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Chapecoense formasıyla ısınmaya çıkmasını tüm kalbimle alkışlıyorum.Yanlış kararları olsa bile, Hüseyin Göcek’e küfreden ahlaksızları ise şiddetle kınıyorum. Aziz Yıldırım’ın yerinde olsam, o taraftar kılıklıları teşhis eder ve en az 2 yıl bir daha stada sokmazdım.
İlk yarıda topa sahip olmakta önde olan Siyah Beyazlılardı. Ama koca 90’san dakikayı neredeyse pozisyonsuz tamamladılar. Aslında gerçeği söylemek gerekirse dün akşam izlediğimize maç değil, “Birbirini kilitleme yarışı” desek daha bir anlamlı olacak.
Agresifliğin abartıldığı ve faul rekorunun kırıldığına tanıklık ettik maalesef dün Kadıköy’de.
Beşiktaş’ta oyunun kaderini çizecek (Oğuzhan, Tolgay ve Rikardo dahil olmak üzere) futbolcularının hiçbiri kapasitesine ulaşamadı. Fenerbahçe’de ise Alper ve 75 te oyuna giren Lens dışında hiçbir oyuncu maçı koparacak katkıyı yapamadı.
Dolayısıyla, mücadele, didişme ve rakibe nefes aldırmama kaygısının düzeyi skoru kısır hale getirdi. Ve resmen dağ fare doğurdu, maç öncesi tahminimde de çuvallamama yol açtı oyun ve skor açısından dünkü derbi.
Sonuçta öyle bir görüntüye büründü ki, atanın kazanacağı hale geldi milyonlarca insanın günlerdir heyecanla beklediği karşılaşma.
Ancak iki takım da bu şansı bulamadı, sevenlerine sevincin böylesini yaşatamadı. Sonuç; SATRACIN KAZANANI YOK!

YORUM YAZ