MENÜ

Ölçü değil

Abone Ol Google News

Kötü günler yaşıyor Fenerbahçe ve Erol Bulut. Dolayısıyla bu galibiyet 3 puandan daha değerli.

Haberin Devamı

Tamam, yaklaşık olarak 5,6 asli oyuncusundan yoksun olarak dün akşamki maça çıktı Fenerbahçe.

Ama lig tarihimizin en kaliteli ve geniş kadrosuna sahipseniz bahane aramak lüksünüz olamaz bu kadar kötü futbol ve sonuçlar adına.

İlk yarıda antrenman yapmadan sahaya çıkmış bir 11 gibiydi adeta Fenerbahçe. Keza antrenman yaparcasına oynadı resmen Başakşehir. Tüm istatistiklerde önde olan taraf konuk takımdı maalesef.

Nazım Sangare, Gustavo ve Serdar Aziz dışındaki futbolcular kalite ve kapasitesinin kıyısına varamadı performanslarıyla.

Sinan Gümüş mızmız her daim. Rakibi töhmet altında bırakmak için değil de futbol için konsantre olsa keşke gurbetçi futbolcu.

Tabi, bu Sinan'i kadroda tutup Deniz Türüc'u kiraya vermek de ayrıca bir başka kaygılı durum Fenerbahçe adına.

Doğrusu bu galibiyete rağmen Erol Bulut'un oyuncu tercihleri, taktik anlayışı ve maç sonu açıklamaları benim adıma düşündürücü. Demek ki, eksik ve yanlışların farkında değil hala. Bu da oldukça endişelendiriyor insanı gelecek adına.

Haberin Devamı

Bu arada hakemin de iyi bir yönetim göstermediğini söylemeliyim.

İlk yarıda Gustavo'nun Hasan Ali'ye yaptığı bence kırmızıydı. 58'de Skritel'in Thiam'a yaptığı ise kesinlikle penaltıydı. Büyük olasılıkla Skritel eğer Fenerbahçe formasıyla o hareketi yapsa kesinlikle penaltı çalınırdi.

Şüphesiz önyargılı değilim Erol Hoca'ya karşı. Ama Fenerbahçe'de geriye gitmeyen oyuncu yok neredeyse ve Sayın Erol Bulut hala olumsuzluklar adına iğneyi kendine batırıyor bir türlü, benim en büyük kaygım da bu işte. Dolayısıyla, bu galibiyet asla Fenerbahçe'nin düzenlediğinin ölçüsü olamaz.

YORUM YAZ