MENÜ

Mat oldu

Abone Ol Google News

Erol Bulut'u mat etti Hamza Hamzaoğlu resme. Neredeyse tüm istatistiklerde Fenerbahçe'ye yakışmayan tur bindirdi Yeni Malatyaspor.

Haberin Devamı

Öyle ki, iki farklı geride olduğu halde ancak 38'de ilk şutunu atabildi sarı lacivertli takım. Ruh gibiydi adeta (Altay hariç) Erol Bulut'un talabeleri.

Konsantrasyon, istek, organizasyon yerlerdeydi Fenerbahçe adına.

Ne Ozan, ne Gustavo, ne Pelkas Allah rızası için kalitesini sahaya yansıtan futbolcu göremedim. Açıkçası parelize olmuşlar deyim yerindeyse. Caner'in bu kadar pas hatası yaptığını, Ozan Tufan, Gustavo'nun bu kadar sıradanlaştıgini hiç anımsamıyorum.

Neden, çünkü bu futbolcu gurubu Erol Bulut'un kendilerini yönetecek bir teknik direktör olduklarına ikna olmamışlar.

Misal, Cisse sanki rakip savunmacı gibiydi ne yazık ki.

Gerçek şu; Bu gömlek Erol Bulut'a çok bol geldi. Kabul edelim ki, Fenerbahçe'de teknik direktörlük yapmak sıradan ve kolay bir şey değil. Kadro ne kadar zengin ve kaliteli olursa olsun eğer teknik direktör o kadroyu yönetmekte ehil değilse işte böyle üstüste sahanızda üç mağlubiyet yaşarsınız hem de tam 9 gol yiyerek. Ve maalesef Fenerbahçe tarihinde İlk kez kendi sahasında üst üste üç maç yenildi bu mağlubiyetle Erol Bulut sayesinde.

Haberin Devamı

Yapılacak tek şey gerçeği kabul etmek ve iş işten geçmeden Erol Bulut'a teşekkür ederek yeni teknik direktörü göreve getirmektir.

Gerçekle inatlaşmak ve olmayacak duaya " amin" demenin alemi yok. Yol yakınken yanlıştan dönmek zorunda Sayın Ali Koç.

YORUM YAZ