MENÜ

Kolay değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Evet, gerçekten kolay değil böyle maçları oynamak. Ligin boyu bu kadar kısalmışken, şampiyonluk iddianız üst seviyedeyken futbolcu da hoca da soğukkanlı kalmakta zorlanır doğal olarak.

Fenerbahçe ve Sayın Aykut Kocaman için bu zorluk zorluktan da öte maalesef. Malumunuz, transfer yapamayacak kadar sıkıntılı. Ufukta kıran kırana geçmesi muhtemel bir başkanlık yarışı var.

Değişik nedenlerle taraftar tribünleri terk etmiş, v.s, v.s. Ama gene de şampiyonluğa oynuyorsunuz. Kolay değil gerçekten iyi futbol oynamak, kolayca sonuca gitmek elbette böyle şart ve ortamlarda.

Zaten özelikle maçın ilk yarısında sıradanlaştı Fenerbahçe. Giuliano çırpındı fakat aynı dili konuşacak bir arkadaşını bulamadı yanına. Üstüne üstlük bir de hava yollarıyla gönderilince Soldado’ya atılan toplar, pozisyon fukarası olup çıktı koca Fenerbahçe.

Zaten ilk yarının ilk tehlikesini yaratan da evsahibi değil, Bursaspor’du. Şener’in ikramıyla topu önünde buldu Batalla, ama kalitesine yakışmayacak şekilde vurdu Arjantinli ve Volkan Demirel’den teşekkür aldı doğal olarak.

Pas hatası konusunda yarıştı bir ara neredeyse Josef, Mehmet Topal, Aatıf ve Alper. 34’te Josef’in yaptığı top kaybı ise Volkan’ın başını yakacak türdendi.

Sayın Aykut Kocaman gol atamak ve organize olmak sorununu çözmek için ikinci yarıya Valbuene’yla başladı ve iyi de etti. Ancak ısrarla havadan oynadıkları için Titi’yi yıldızlaştırdılar resmen. Valbuena’dan sonra Janssen’in de oyuna dahil olması kanatlardaki üretimini de arttırdı doğal olarak Fenerbahçe’nin. Ama gene de maçın ilk golü Bursaspor’dan geldi. Volkan’ın önde olduğunu çok çabuk gördü ve nefis vurdu Furkan, tribünler dondu tabi.

Titi’nin gördüğü kırmızı doğruydu bana göre. Performansı ne kadar iyiyse niyeti de o kadar kötüydü Brezilyalı futbolcunun. Rakip savunmanın en önemli oyuncusu kırmızı görüp Fernandao da oyuna dahil olunca ölüp ölüp dirildiği maçtan 3 puanla ayrıldı ve şampiyonluk iddiasını ve şansını sürdürmeyedevam etti sarı lacivertliler.

YORUM YAZ