MENÜ

Jesus çok cüretkar

Abone Ol Google News

Jorge Jesus gerçekten çok cüretkar. Şaşırtmaya devam ediyor hepimizi sahaya sürdüğü onbirlerle Portekizli teknik direktör. Böyle bir rakibe karşı Willian Arao ve Crespo'suz başlamak, Ferdi ve Alioski dururken Lincoln'u savunmanın solunda görevlendirmek... Batshuayi tercihi de yabana atılmayacak yanlış bir tercih kanımca tabi aynı şekilde.

Haberin Devamı

12'de İsmail Yüksek'e yapılan net fauldü. Ama Belaruslu hakem oralı bile olmadı. İsmail Yüksek demişken değinmemek olmaz. Kaliteli bir kumaşı var, bu tartışılamaz. Ama yeteneğine ve gençliğine rağmen hala katetmesi gereken çok uzun bir yol var önünde bence. İki müdahalesinden biri sorunlu genç futbolcunun çünkü neredeyse.

Dün akşam beni en çok düş kırıklığına uğratan futbolcu ise tartışılmayacak şekilde İrfan Can Kahveci'ydi. Disiplin ve sorumluluk kavramlarını umursamıyor, çevre görüşü denilen kavramdan bihaber nedense. Oysa yeteneğine denk gelen bir sorumlulukla oynasa Avrupa'nın her takımında rahatlıkla oynar her halde.

Valencia, Batshuayi'den daha yararlı takım oyuncusu, dün akşam bir kez daha kanıtlandı bu bariz gerçek. Elbette saygı duyuyorum Sayın Jesus'un kariyerine, ama bence ilk on bir tercihinin sorunlu olduğunun altını çizmek zorundayım gene de.

Haberin Devamı

Misal, kaç maçtır Osayi'yi kenarda bekletiyor Portekizli teknik direktör. Ama dün akşam Fenerbahçe'nin en efektif futbolcusuydu Nijeryalı yıldızdı tanıklık yaptığımız gibi.

Fransa ve Avrupa'nın önemli takımlarından Rennes karşısında deplasmandan puanla dönmek elbette çok önemli. Ancak, eğer daha doğru bir on birle başlasa veya tercihleri daha isabetli olabilse Portekizli teknik direktörün, Fenerbahçe pekala üç puanla dönebilirdi dün akşam Fransa'dan.

YORUM YAZ