MENÜ

İşte kanıtı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çözülemeyecek problem yok bu fani Dünyada.Yeter ki, yetkililer bilime, bilimsel olana gereken önemi versin, onu rehber edinsin. Çünkü problem çözmek için vardır aslında bilim ve bilime sarılanlar her defasında tuş etmişlerdir sorunları.

Çok değil, iki gün önceki yazımda dile getirmiştim; “Pekala mümkün” başlığıyla bu gerçeği..

Fazla vaktinizi almadan ve megolamini yapmadan hatırlatmak isterim. Şöyle demiştim kısaca o yazımda; her takımın problem ve eksikleri vardır. Hatta kusursuz bir mühendislikle oluşturulmuş kadroların bile zaman zaman eksik ve yanlıştan azade olamaz maalesef. Ama, özel veya birinci sınıf teknik adamlar kadronun içinden alternatiflerle pekala bu problemleri çözecek formüller bulur, yapacağı gerekli ve yerinde pansumanla bu yaraları sarabilir.

Tabii, bu iddialarımın altını da doldurmuştum önerilerimle o yazımda. Peki neydi bu önerilerin omurgası; Alper ve Stoch’u onlara inandığınıza ikna edin, özgüvenlerine kavuşturun, gerisi kolay. Demiştim özet olarak.

Sayın Advokat önerimi dikkate almış gibi Alper ve Stoch’u ilk onbirde sahaya sürdü bildiğiniz gibi Grasshoppers deplasmanında .Peki ne oldu? Tabii ki, güle oynaya maçı kazanan Fenerbahçe karlı çıktı bu iki tercihlerle. Fernandao’nun gölünün yaratıcısı Alper ve ikinci golü atan Slovak yıldız maçın kaderini tayin ettiler bildiğiniz üzere. Dolayısıyla, rövanşta da net bir galibiyet alan sarı lacivertliler yoğun bir hüzün yaşadığımız şu günlerde tebessüm etmemizin gerekçesi oldular. Umarım daha büyük sevinçlerle kolkola girmemizin öznesi olur sayın Advokat ve öğrencileri grup maçlarındaki doğru ve performasıyla.

YORUM YAZ