MENÜ

İlacı zaman

Abone Ol Google News
Haberin Devamı


Bazı enstrümanları akortu pek kolay olmuyor maalesef. Bu sezonki Fenerbahçe de o türden işte. Halbuki, bildiğiniz bir “usta” Advocaat.

Lens’in çabukluğu, tekniği ve kariyeri ortada. Mehmet Topal zaten tescilli “sıra dışı” futbolcu. Ozan Tufan daha reşit olmadan “Üst düzey futbolcu” patentini almış. Ne bileyim, Volkan Demirel’den Sow’a, Van der Wiel’dan Skrtel’e, Van Persie’den Kjaer’a kadar çoğu futbolcusu “uluslararası futbolcu” sınavından yüz akıyla çıkmış oyuncular.

Ama bütün bu gerçeklere karşın hala ahengini bulamadı işte Sarı Lacivertliler. Bence bunun ana nedeni zamana, sabra duyulan ihtiyaç olmalı. Çünkü, şu andaki ana sorunu Volkan'ların Şen olanı başta olmak üzere bazı futbolcularının yanlış tercihte ısrarcı olması. Volkan Şen’in yeteneğini tartışamayız, ama yeteneğini kullanma, karar ve final anındaki olumsuz tercihlerini tartışabiliriz pekala.

Sevgili Mehmet Demirkol’u tanımasam, hayata bakışını bilmesem “Totem yapıyor.” diyebilirdim kesinlikle. Emenike’nin performansı ve takıma katkısı böyle düşünmeme yol açıyor zira.

İsmail Köybaşı, Alper, Sow ve Van Persie’nin ilk on birde yer bulamadığı bir kadronun, vasatı aşamayan Gaziantep önünde rahatlayacak farkı yakalayamaması da düşündürücü, öyle değil mi?

Dolayısıyla, kalitenin bu denlisi hala ahenge ihtiyaç duyuyor, kalitesi tartışılamayacak birden fazla futbolcu inkarı oynuyorsa demek ki, sabır ve zamandır asıl ilacı Advocaat’ın Fenerbahçesinin.

YORUM YAZ