MENÜ

İddiasında ısrarlı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışındaki iddiasından bir milim geri adım atmıyor Fenerbahçe gördüğünüz gibi. Gerçeği söylemek gerekirse dün akşam ilk yarıda son haftaların en kötü Fenerbahçesini izledik. 31’de ilk golü bulan taraf olasına rağmen bu görüntü pek değişmedi. Bunun bir nedeni de Dirar’ın yokluğuydu galiba. Bir diğer neden ise Aatıf ve Alper’in oyunda fazla aksamasıydı. Alper biraz ayıp ediyor bence. Kendisine inanan ve güvenenleri mahcup etmekte ısrar, kumaşını da inkar ediyor.

Fenerbahçe’nin sol kanadında belki yeterince katkı sunamıyor ofansif yönden Hasan Ali. Ama haddini bilerek oynuyor en azından. Dün akşam ilk kez yapması gerekeni yapınca Giuliano’nun nefis pasını asiste dönüştürdü zaten. Asma bu golde Jozef’in takipçiliği, zamanlaması ve sakince topa dokunuşu da alkışı hak ediyor doğrusu.
Sayın Aykut Kocaman hayli aksayan Alper’le Aatıf’ı oyundan almakla yerinde bir müdahalede bulundu. Yerlerine giren Valbuena ve Janssen de hocalarını mahcup etmediler zaten. Tamam, maç kondisyonu sırıttı biraz Janssen’în belki ama rakip defansın başına hem bela oldu, hem de bunca zaman sahalardan uzak kaldığı halde gölünü attı. Valbuena’ya gelince. Bu yaştan sonra ancak bu kadar değişebiliyor işte. Adam topa aşık demek ki, elinde değil. Kusursa kusur. Ama bir de ofansif yönden takımına nasıl sınıf atlattığına bakmak lazım, öyle değil mi?

Sonuçta deplasmanlarda 3’er puan almayı alışkanlık haline getirdi Fenerbahçe. Ve şampiyonluk mücadelesindeki istek ve ısrarını sürdürdü dün akşamki Kasımpaşa galibiyetiyle. Bu da şampiyonluk yarışını hepten cazip hale getirmeye yetiyor futbolseverler adına kanımca.

YORUM YAZ