MENÜ

Heyecan galip!

Abone Ol Google News

Müthiş bir mücadele izledik. Atanın kazanacağı maçtan gol çıkaran olmadı. Aslında iki takımda da kapasitesinin gereği olan performansa ulaşan fuybulcu olmadı neredeyse ama kaleci Altay hariç tabi. Genç kaleci krtik kurtarışlar yaptı ve arkadaşlanına sinerji şırınga etti deyim yerindeyse.

Haberin Devamı

Erol Bulut geçen haftaki kadrodan 3 kişiyi dışarda bıraktı bu hafta. Sosa, Deniz Türüç ve Tisserand'la başladı maça dün akşam. Zaten takım birbirini yeterince tanımıyorken bu 3 yeni oyuncu uyum süreçi ve takım halinde oynamayı haliyle zorlaştırdı.

Gerçek şu golsüz bitse de aslında iki takım da ilkyarıda bile bu tür maçlar için yetecek kadar posizyona girdi. Yani üçüncü bölgeye kadar Fenerbahçe de Galatasaray da ilk yarıda zorlanmadan gitti ama sonuç alamadılar. Yada birinci ve ikinci bölgede birbirini rahat bırakan ezeli rakipler üçüncü bölgede hafiye oldu birbirine. Caner başta olmak üzere üçüncü bölgede çevre görüşü sorunu da belirgin hale gelince soyunma odasına golsüz gitti ezeli rakipler.

İkinci yarıda daha üstün olan taraf Fenerbahçe'ydi. Çok zorladılar Galatasaray'ı doğrusu. Ozan Tufan kontrada çok etkiliydi ama tam 7 tane Galatasaraylı futbolcu sarı kart görmek pahasına "Adam geçer top geçmez"i uygulayınca gol girişimlerinden sonuç alnakta zorlandı sarı lacivertliler. Hemen belirteyim ki, Ozan'ın topu ayağından zamanında çıkarmak anlayışı ve çevre görüşü de sorunluydu bence.

Haberin Devamı

Ali Palabıyık da bazı pozisyonlarda futbolun akmasından yana bir irade koymadı sahaya doğrusu.

Hafta boyunca büyük heyacanla beklenen maç golsüz bitti ve maç golsüz bitti. Dolayısıyla galip gelen bu büyük heyecan oldunmaç bittiğinde.

YORUM YAZ