MENÜ

Hayırlı olsun!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lefter Küçükandonyadis sezonu Süper Lig fikstürü çekildi. Hayırlı olsun. Dilerim futbolun ordinaryüsünün kişiliği gibi sevgi, saygı ve dostlukla bezenir 2018- 2019 sezonu.

Bu sezonun daha mücadeleci ve ama bir o oranda da saygı çerçevesinde geçeceğine inanıyorum. Başaktör konumundaki kulüplerimizin yeni başkanları daha bir sağduyulu çünkü. Sayın Ali Koç daha kongre süreci devam ederken bile her fırsatta saha dışındaki dostluğun da en az sahadaki mücadele kadar değerli ve önemli olduğunu dillendirdi. Sayın Mustafa Cengiz ezeli rakiplerini “Fenerbahçemiz, Beşiktaşımız” diyerek anıyor. Üst üste 2 şampiyonluk yaşayaınca az biraz baş dönmesi yaşasa da sorumluluğunu asla unutmuyor Sayın Fikret Orman. Sayın Ahmet Ağaoğlu zaten Avrupai bir kişilik. Dolayısıyla “Hoca” konumundakilerin bu hassasiyeti taraftarı da pozitif olarak etkileyecektir kaçınılmaz bir şekilde.

Rekabet, mücadele ve heyecanı tavan yapan bir sezon olacağını da öngörüyorum. Finansal Fair Play’den ötürü bazı kulüplerimizin hareket serbestisi kısıtlandı belki, ama diğerlerini de aklını başına topladı. Daha ince eleniyor artık atılacak adımlar. Menajerlere oyuncak olmamaya özen gösteriliyor. Doğru hocalarla çalışmayı önceleniyor ve gerekli transferler yapılmaya çalışılıyor bu sezon. Açıkçası güne oynamayan, popülizmi çöpe atmış başkanların sayısı arttı. Teknik direktörler cephesi de umutlandırıyor insanı. Phillip Cocu, Fatih Terim, Şenol Güneş, Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam, Samet Aybaba başta olmak üzere çoğu deneyimli, iddialı, birikimli ve büyük hedefleri olan teknik direktörler çalışıyor artık kulüplerimizde.

Dolayısıyla yeni sezon adına iyimserim. Diliyorum ki, şad eder ruhunu Lefter Küçükndonyadis ve arkadaşlarının.

YORUM YAZ