MENÜ

Hakeden kazandı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Müthiş bir geriye dönüşle ve hak ederek kazandı maçı Beşiktaş. Oysa maça çok iyi başlayan ve 6.dakikada golü bulan taraf Fenerbahçe’ydi dün akşam. Öyle ki, evsahibi takım maçın ilk yarım saatinde tek isabetli şut bile çekemedi.

Fernandao’nun golünde ilk ateşi Josef’in sağ tarafa o mesafeden attığı harika pas yaktı. Ama hem o pasın altında bulunan Josef’in top kayıplarının sayısı hem de Giuliano’nun oyun içinde kaybolup gitmesi giderek oyun üstünlüğünün Beşiktaş’a geçmesine yol açtı.

Şu gerçeği kabul edelim artık. Eğer Giuliano gününde değilse Fenerbahçe organize olmak sorunu yaşıyor maalesef. Dün akşam tam da böyle oldu. Dolayısıyla bu bariz gerçeğe rağmen Sayın Aykut Kocaman’ın Valbuena ile Alper’i uzun süre yedek kulübesinde tutması problemi çözecek formülü unutmakla eşdeğerdi benim için.

Tamam, İsmail’in erken sakatlanması sonucunda Isla’nın savunmanın soluna ve Şener’in de savunmanın sağına geçmesi hesapta yoktu ve Fenerbahçe’nin oyununu olumsuz yönde etkiledi, kabul. Ama unutmayalım, Beşiktaş da Pepe, Talisca ve Oğuzhan’dan yoksun çıkmak zorunda kaldı sahaya dün akşam.

Peki, bu kadar eksiği bulunan Beşiktaş’a karşı hele de skor üstünlüğünü o kadar erken yakalamışken Valbena hamlesi bu kadar geç mi gelmeliydi? Hem de Guliano bu kadar etkisizken ve Fenerbahçe’nin organize olmak sorunu basbas bağırıyorken.

Gerçeği yüksek sesle dillendirelim. Fenerbahçe’ye bu mağlubiyetle büyük bir çelme takıldı. Beşiktaş ise bu galibiyetle şampiyonluk umuduna su verdi resmen.

Fakat dün akşamki maçın bu şekilde sonuçlanmasından sonra Galatasaray gülümsemiş, Başakşehir ise aynanın karşısına geçip oynamıştır her halde.

YORUM YAZ