MENÜ

Gol yağmuru!

Abone Ol Google News

İlk yarıda 2 gol attı ama 3 hatta 4 tanede kaçırdı. Savunmanın en önemli iki oyuncusu Luan Peres ve Gustavo Henrique sakatlıktan dolayı yok. Jorge Jesus'un çok güvendiği Josua King ve Mert Hakan Yandaş da sakat. Ama bu eksik ve sakatlıkların hiç biri Sayın Jesus'un ve takımının kazanmak azmi ve isteğini olumsuzluyamıyor. Öylesine bir özgüvene sahip artık Fenerbahçe.

Haberin Devamı

Gerçeği söylemek gerekirse mahalle arasında kendi aralarında maç yapan çocukların çoşkusuyla oynadı maçı sarı lacivertli futbolcular ilk kırkbeş dakikayı deyim yerindeyse. Zevk alarak, birbirlerine inanarak, güvenerek hem de. Dolayısıyla pek zorlanmadı bu yarıda.

Ancak özgüven duygusunu biraz abarttılar ikinci yarıda. Öyleki üç, dört kişinin arasına girerek oynamaya yeltendi birkaç kez bazı futbolcular. Bu da beklenmedik top kayıplarına neden oldu kaçınılmaz olarak. Yani sanki ikinci yarıda rakibi küçümsediler biraz. İlk yarıda tek pozisyonu yokken ikinci yarıda beklenmedik bir ikramla hemen devre başında golü buldu İstanbulspor.

Haberin Devamı

Sadece Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz ve Michy Batshuayi asla oyun disiplininden kopmadı. Zaten futbolcu dediğin Ferdi gibi olacak işte. Şımarmıyor, fizik ve mental açıdan her maçta, oyunun her bölümünde fit halde yıldız futbolcu.

Joao Pedro bana kalırsa en azından bu haliyle formayı haketmiyor. İtalyan futbolcu arkadaşlarının oyun süratine ayak uydurmakta aksıyor maalesef. Çok yetenekli bir futbolcu Pedro. Ama, deyim yerindeyse takımı bir kişi eksik bırakıyor şu andaki kondisyonuyla.

Michy Batshuayi hem yetenekli hem de karakterli bir futbolcu. Uzun süre kenarda oturtulduğu ve sonradan oyuna dahil edildiği halde profesyonelce düşünüyor, davranıyor ve oynuyor Belçikalı yıldız futbolcu. Çoğu maçta çok az süre aldığında bile skora katkı sunuyor. Dolayısıyla dün akşam üç gol atmasına onun adına çok sevindim. Üstelik bir de asist yaptı Valencia'ya.

64'te Serdar Aziz'in gördüğü sarı kart doğruydu. Ama 20'de Emre Mor'a yapılan faül oldukça tehlikeli hareket de en hafifinden sarı kartı gerektiriyordu bence. Bunun dışında belirgin bir hata yapmadı Mustafa Kürşat Filiz bence.

Fatih Tekke'nin işi hayli zor. Ama Fenerbahçe gibi bir takıma iki gol atmak da küçümsenemez. O futbolumuzun en değerli golcülerindendi futbolculuğunda. Dolayısıyla takımını yukarı taşıyacağına inanıyorum ben.

YORUM YAZ