MENÜ

Gerçek bu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Skor ve oynanan futboldan bağımsız olarak aklıma geldi ; Ligin boyu bu kadar kısalmış. Hava nefis, günlerden de cumartesi.

Peki neden tribünler bu kadar ıssız Tanrı aşkına ? Fenerbahçe Yönetiminin ve özellikle sayın Aziz Yıldırım' ın bu soruya acilen cevap vermeleri gerekiyor bence.

İlk 45'teki futbol adeta tribünlerin halini çağrıştıralı malesef. Fenerbahçe ile Antalyaspor'un pozisyonlarının toplamı 2 haydi bilemedin 2 buçuğu geçmedi ne yazık ki, bu yarıda.

Emenike, Lens, Sow üçlüsünden Emenike turist gibi. Lens ise yaklaşık bi aydır hayaletten farksız. Ozan Tufan günahsız bu konuda belki. Fakat gene de genç futbolcunun artık biraz performansını sorgulaması gerekiyor. Maalesef sağ kanadı "Köpeksiz köy" gibiydi Fenerbahçe' nin Ozan Tufan'nın sergilediği performanstan ötürü.

Fenerbahçe Yönetimine şu soroyu sormanın tam zamanıdır kanımca; Beyler siz Vander Viel'e 2 küsür milyon Euro'yu İstanbul 'da tatil yapsın diye mi verdiniz ?
Ya Stoch gibi karakterli bir oyuncu dururken Emenike' yi ısrarla tercih eden Advocaat' a ne demeli peki ?

Dikkatinizi çekerim, geçen hafta kendi sahasında Başakşehir karşısında maçın tamamında beraberliğe oyanayan, hücuma çıkmaktan vebadan korkar gibi çekinen Antalyaspor dün akşam Şükrü Saraçoğlu' nda ilk dakikadan itibaren galibiyete oynadı, bilmem dikkatinizi çekti mi? Peki sorumlusu kim bu görüntünün? Tabi ki, Fenerbahçe'nin idari ve eknik heyetinindir. Çünkü idari ve teknik yönden kötü yönetilmenin belgesinden başka bir anlam da ifade etmez, edemez zaten böylesi.
Fenerbahçe şu Emenike ve Volkan Şen'e "Çubuklu" formayı giydirmesi bile başlı başına bir iadre ve teknik yönetim zaafiyetidir aslına bakarsanız.

E, insan üzülüyor doğal olarak koca Efsane'nin bu denli vasatça yönetilmesine. Ama ne yazık ki, elden birşey de gelmiyor. Acı, ama gerçek bu...

YORUM YAZ