MENÜ

Galatasaray moralsiz

Abone Ol Google News

Galatasaray sorunlu, moralsiz bu bir gerçek. Sayın Fatih Terim'in yüzüne veya mesaj yüklü açıklamalarına bakmak bile yeter gerçeği görmek için.

Haberin Devamı

Aslında bir kurumun başındakiler ya çok iş yapar az konuşur, yada az iş yaptığı için çok konuşur, neden koca Galatasaray'in bacaları huzursuzluk ve endişe tütüyor, kararı siz verin lütfen.

Dün akşam Alanyaspor ne kadar rahat ve sakin ise Galatasaray da bir o kadar telaşlıydi maçın genelinde. Dolayısıyla Çağdaş Atan'in öğrencileri hep ofansif oyunu benimsedi ve kesinlikle kazanmaya odaklı oynadılar.

Galatasaray'in en önemli oyuncularından Etebo da kırmızı kartla kenara gidince hepten iştahı kabardı tabi konuk takımın.

Kabul edelim ki, seyircisiz maçlarda iç saha avantajindan söz edemeyiz, hele de kırmızı kartla eksik kalmışsaniz. Zira taraftarından önemli bir sinerji alan takımların başında geliyor Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray.

Fatih Terim'in Babel tercihi bence takımı adına talihsizlikti. Orta sahasını Donksuz oluşturması da öyle.

Açıkçası çokça sorunu var Galatasaray'in. Ve dün akşamki maçta kazanacak kadar da oynamadi zaten.

Haberin Devamı

Alanyaspor, Çağdaş Atan ve özellikle de Alanyaspor yöneticilerini kutlamak lazım. Yatırım ve kadro mühendisliği konusunda Türkiye'ye örnek oluyor Alanyaspor. Dün akşam da 3 puanı hakeden bir oyun oynadılar zaten.

YORUM YAZ