MENÜ

Fenerbahçe Geri Döndü!

Abone Ol Google News

Öncelikle 10 kişi kaldıktan sonra ortaya koyduğu mücadele ve isyan adına Göztepe'yi kutlamam gerekir.

Haberin Devamı

Feberbahçe için ise önemli olan kazanmak ve süratle üst sıralara tırmanmaktı. Gerçeği söylemek gerekirse ilk 15 dakikada fırtına estirdi sarı lacivertliler. Tempo yaptı, inanarak ve çoşkuyla mücadele etti, hatırı sayılır şekilde de şut çekti, ancak sadece 1 gol buldu bu bölümde.

Neden? Çünkü Benzia az biraz kıpırdasa da eski görüntüsüne oranla, Mehmet Ekici geçen haftaki performansının kıyısına bile ulaşamadı.

Ayev mi? "İsmi var, cismi yok" dediklerinden maalesef.

Hakemin oyun yorumu da aşağı çekti performansını Fenerbahçe'nin ilk yarıda. Misal, Halil Akbunar'ın iki hamlesinden biri kuraldışıydı. Zaten ancak bu şekilde Dirar'ı durdurabildi çoğunlukla. Açıkçası Suat Aslanboğa dolaylı da olsa himaye etmese daha ilk yarıda kırmızı kartla sahayı terketmek zorunda kalırdı Halil.

Benzia ilk yarıda fena değildi, ama ikinci yarıda aksadı ve oyundan alınırken tirip yapması ise biraz saygısızlık kokuyor bana göre.

Haberin Devamı

Isla ile Dirar ise sağ kanatta uyumun fotoğrafını verdiler bize resmen. Gergef işlediler resmen iki Kuzey Afrikalı bütünleşerek.

Tolgay ve Moses kalite kattılar Fenerbahçe'nin oyununa. Moses sadece gol atmadı, tehtit de oldu rakibe. Soldado, Mehmet Topal, Jailson... Yetenekleri üstdüzeyde olmasa da üçü de saygıyı hakediyor profesyonellikleri ve takım aidiyetleriyle.

Gerçek şu, Sayın Ersun Yanal'la Fenerbahçe giderek genlerine dönüyor, üzerindeki ölü toprağından silkeleniyor, takım olmak yolunda ciddi adımlar atıyor.

YORUM YAZ