MENÜ

Erol Bulut ikmale kaldı

Abone Ol Google News

Kabul edelim ki, Erol Bulut takımını Sergen Yalçın kadar maça iyi hazırliyamamış. Şüphesiz, "Hazırlamak" kavramının içine rakip analizi ve onbir seçimini de koymak zorundayız.

Haberin Devamı

Sosa, Gustavo, Perotti dahil, oyunu takımı lehine şekillendirecek veya skora katkıda bulunmak misyonu taşıyan hiç bir futbolcu beklentileri karşılayacak denli oynamadı yada oynayamadı.

Onbir tercihi de sorunluydu Erol Bulut'un.

Bir kere kaç haftadır antrenman bile yapmamış olan Gökhan Gönül'le başlamak tam bir kumardı.

Süper Ligi'n en formda oyuncusu Caner Erkin'i kesmek de öğle tabi.

Sıkça sakatlanması, heybesinde kartla oynamasından dolayı Serdar Aziz benim çok beğendiğim bir futbolcu değil. Ama son haftaların en formda oyuncusu. Mesela, Beşiktaş'in ikinci gölünde sahada olsa Aboubakar'a o kafayı vurdurmazdi Serdar Aziz.

Cisse'nin kariyerine sözüm yok, olamazda. Ancak attığı golün dışında varlığı ile yokluğu belli değildi.

Cisse demişken kalın çizgilerle altını çizelim ki, Beşiktaş'in ikinci gölünden önce kendisine tartışılamaz bir faul yapıldı.

Haberin Devamı

Açıkçası, bu yenilginin asıl sorumlusu Erol Bulut'tur. Beşiktaş bir kişi eksik kalmışken 2 gol buluyor da Fenerbahçe bir kişi fazla oynadığı halde hiç olmazsa beraberliği kurtaramıyorsa demek ki, takım iyi hazırlık yapamamış.

Hakem maçın ağırlığını kaldıramadı maalesef. Belki de maç önü yapılan spekülasyonlardan etkilendi yada yeteneği bu tür maçlar için yetersiz.

Sergen Yalçın'ı ve öğrencilerini kutluyorum. Trabzonspor, Başakşehir'den sonra Fenerbahçe'yi de yenmek önemlidir.

Bir teknik direktör (maddi-manevi) önemli sorunlarla uğraşırken böylesine 3 önemli rakibinden 3 puan alıyorsa alkışı hakediyor bana göre.

YORUM YAZ