MENÜ

En kötü hakem!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, pandemi sonrası en iyi başlangıçlarından birini yaptı.Hatta bir kişi eksik olmasıns rağmen ezdi resmen ilk yarıda Beşiktaş'ı, çubuklular. Ama sonuç alamadı girdiği pozisyonlardan. Dolayısıyla da kurduğu o yoğun baskının bir anlamı kalmadı doğal olarak.

Haberin Devamı

Vedat'ın gördüğü kırmızı kart biraz ağırdı, ancak Halil Umut Meler de "Basiretsiz"i oynadı en azından ilk yarıda.... Gözünün önündeki pozisyonda sarı veriyor, sonra VAR'la kırmızıya dönüştürüyor kartını. Neden, Sayın Meler, problem mi var gözlerinizde?

En ilginç olanı da Halil Umut Meler'in 36. dakikada "Umut vaad eden" bir pozisyonda Hasan Ali Kaldırım'a gene gözünün önünde yapılan faulü kartsız geçiştirmesiydi.

Fenerbahçe'nin eksiği gediği saymakla bitmez şüphesiz. Ama en önemli eksiği Gustavo, bu tartışılamaz. Misal, Brezilyalı yıldız eğer oynasa, büyük ihtimalle Vedat Muriç o kartlık müdahaleyi yapmak zorunda kalmazdı.

Bu kadar eksik sarı lacivertliler, o denli üstün oynadıkları dakikalardan gol çıkaramayınca ve en önemli gol ve pres ayağı Vedat da atılınca Beşiktaş için maç düşlemediği kadar kolay hale geldi.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın gezegenimizde futbol zekası en üst düzeyde olan futbol adamlarının içinde yer alıyor. E, zaten futbolcuyken de böyle bir avantajla oynadı doğruyu söylemek gerekirse. Tek başına bu özellik bile yadsınamaz bir avantaj. Tamam, maçın en kötüsü hakemdi. Ama şu maçta kulübedeki teknik direktörler karşılıklı olarak yer değiştirse büyük ihtimalle Fenerbahçe bu kadar eksiğine rağmen sahadan en kötü ihtimalle beraberlikle ayrılırdı.

Maçın bitimine sayılı dakikalar var ve Fenerbahçe'nin kenar yönetimi, Ömer Faruk Beyaz'ı ancak o zaman oyuna alıyor. Sanırım, başka söze gerek yok artık.

YORUM YAZ