MENÜ

Elde var SIFIR!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe adına sezonu kurtarmak maçıydı dün akşamki maç. Dolayısıyla baskılı başladı sarı lacivertliler, fakat her defasında eli boş döndüler. Ama Trabzonspor daha ilk atağında golü bularak avantajını hepten pekiştirdi.

Haberin Devamı

Neden? Çünkü hem bireysel yetenek hemde takım savunmasında üstün taraf bordo mavili takımdı.

Fenerbahçe'nin hem kenarda hem sahadaki büyük umudu Emre Belözoğlu'nun kenarda iki sarı karttan soyunma odasına gitmesi ise oldukça düşündürücü bir durum. Sarı kartı varken jorloth'la girdiği diyalogtan ikinci sarıyı görmesi Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum hakkında ne çok şey anlatıyor oysa.

Teknik heyetin tercihlerini de biraz garipsedim. Kayserispor maçının en iyilerinden Ferdi Kadıoğlu kesik yemiş. Reus sakat, ama forvet arkasında Deniz Türüc'e görev verilmiyor. O da yetmiyor, Fenerbahçe adına sahanın en iyilerinden Deniz kenara alınıyor.

Oysa Ferdi'yi kanadı daha etkin hale getirmek için oyuna alıyorsanız kenara alınacak isim Tolga Ciğerci olmalıydi.

Tabi aynı anda Deniz de oyunun merkezine kaydırılmak koşuluyla.

Haberin Devamı

Maçın bitimine sayılı dakikalar kalmış ve ikinci golü de yemişken ancak kenar yönetimi gencecik Ömer Faruk Beyaz'i oyuna dahil etti. Güler misin ağlar mısın?

Sayın Ali Koç çok yönlü taktiri hak eden bir insan, bu tartışılamaz. Ama maalesef Fenerbahçe'yi en azından sportif başarı konusunda iyi yönemedi şu ana kadar.

Dolayısıyla önümüzdeki sezon adına kılı kırk yarmalı daha şimdiden.

Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Tahir Karapınar!..

Bu isimlerle büyük düş kurmak bence düş ötesi.

Maalesef, Sayın Koç'un ikinci sezonu da "Elde var sıfır" olarak bitmek üzere, ne yazık ki.

YORUM YAZ