MENÜ

Devekuşu olmayın!

Abone Ol Google News

Büyük takımlar asla işleri oluruna bırakmaz. Neredeyse 2 ayı bulacak Cocu'nun görevden alınması. Ama hala belirsizlik sürüyor maalesef. Oysa, büyük takımların her koşulda a, b ve c planları olmak zorunda. Fakat ne yazık ki, ikinci bir planı bile yok koca Fenerbahçe'nin. "Geleceğim ne olacak" endişesini her fırsatta dillendiren bir hocaya ne kadar inanır futbolcular? Yada görevden aldığınız hocanın yardımcısı mı güneşli günler yaşatacak yani Fenerbahçe'ye Tanrı aşkına? Tam bir akıl tutulması adeta. Nitekim, sezonun başında elmas gibi parıldayan Barış ve Elif bile giderek geriye gittiler Sayın Koeman'la.

Haberin Devamı

Sayın Ali Koç'un hala büyük bir kredisi var ve bunu da hakediyor. Ama Fenerbahçe'nin küme düşmek potasından çıkamaması da hayli yaralayıcı camia için, bu da bir başka gerçek.

Bay Comolli'nin Fenerbahçe'nin en büyük sorunu olduğuna inananlardanım. Slimani ile Bokoli'nin performanslarını ve aldıkları parayı kıyaslarsanız ne demek istediğimi daha net anlarsınız sanırım.

Adam(Slimani) tam bir sakar ve karavana demek. Skrtel sigorta gibi. Mehmet Ekici mi? Kalitenin tillahı adam. Keşke bu kadar kırılgan olmasa gurbetçi futbolcu.

Haberin Devamı

Şimdi diyeceksiniz ki cezalı ve eksiği var Fenerbahçe'nin, haklısınız. Ama Akhisar Belediyespor'un da eksikleri var, öyle değil mi?

Bir kere şu gerçeğin altını çizelim artık, Mehmet Topal'a alternatif bulamayan bir hocanın kalitesi soru işaretidir bence.

Hoş, hayli zamandır resmen "bela" oldu Fenerbahçe'ye Akhisar Belediyespor. Ve lakin sorun da bu zaten. Eğer bir kasaba takımı kaç sezondur size sorun yaşatıyorsa demek ki, bu kulüp iyi yönetilmiyor, kadro ve teknik heyet seçimi ve şekillenmesi de sorunludur, asıl gerçek de bu herhalde. Bu kadar net görüntüye rağmen devekuşu oynmaya gerek var mı Sayın Koç?

YORUM YAZ