MENÜ

Bu takım şampiyon olamaz!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Koca ilkyarı boyunca sadece iki kez rakip ceza sahasında etkili oldu Fenerbahçe. Zaten onlardan biri de golle sonuçlandı. Üzülerek söylüyorum, hakemlerimiz sadece formsuz değil, bir o kadar da yetersizler. Misal, 9’da ve 12’de Valbuena’ya yapılanlara faul çalmayan hakem bence uazun süre düdük çalmamalı. Fransız yıldızın dudağı patlamış, ama hakem oralı değil. Tabii, o zaman da agresif oynamak, yerini dilediğince faul yapabilirsine bırakıyor. Kırmızı kartı bile atladı Halil Umut Meler. Yani Allah derby veya kritik maçlarda Fenerbahçe’yi bu hakemin eline düşürmesin, aksi halde yandı gülüm keten helva.

Elbette sarı lacivertlilerin geçiş oyunundaki yetersizliğini, çoğu futbolcusunun bir türlü kalitesinin kıyısına varamayan performansını görmezden gelmemize gerekçe olamaz bütün bunlar. Hele de Sayın Aykut Kocaman’ın tercih ve felsefesini.

Aslında ikinci yarıya coşkulu başladı Fenerbahçe. Zaten golleri bulmakta da gecikmediler oyunun bu bölümünde. Ama ne hikmetse 3-1 öne geçer geçmez rol çalmak için fırsat kollayan ve “Artiz Mektebi”inden mezun olmuş Kayserispor teknik direktörünün ekmeğine yağ sürdü Sayın Kocaman. Tanrı aşkına rakip aradaki farkı bire indirmişken Mehmet Topal’ı oyuna almak nasıl bir felsefe ve psikolojinin ürünüdür, sorarım size.“Ben, senden korkuyorum ey rakip ve 3-2’yi korumak istiyorum” demekten başka.

Gerçek acıdır, ama adı üzerinde “Gerçek” ve maalesef gerçekler acıdır. Fenerbahçe’nin bu felsefeyle şampiyon olması mucizeden de öte bana göre dolayısıyla, maalesef.

YORUM YAZ